Horoscop, Lifestyle — decembrie 29, 2013 at 22:50

HOROSCOP TAUR 2014

by

taur50HOROSCOP TAUR 2014 DRAGOSTE – Saturn va rămâne în Casa Relaţiilor până pe 23 decembrie 2014, aşa că vei continua să te preocupi pe parcursul anului de relaţiile pe care le ai cu ceilalţi. Îţi doreşti devotament din partea familiei, prietenilor, colegilor de muncă şi partenerului tău şi nu poţi accepta atitudini neserioase şi superficiale.

taur

Dacă te afli într-o relaţie, vei continua să o analizezi într-un mod realist şi să încerci să rezolvi potenţialele probleme care există între tine şi partenerul tău. Este posibil chiar să te desparţi de el, însă asta face parte din evoluţia ta. Dacă eşti singură, vei deveni interesată să ieşi la întâlniri şi vei căuta pe cineva cu care să-ţi construieşti o relaţie serioasă pe termen lung.

Mercur va fi retrograd în Casa Relaţiilor între 4 şi 10 octombrie, astfel că este posibil să apară unele divergenţe pe plan amoros sau să reapară în viaţa ta un fost iubit. Eclipsa solară de pe 23 octombrie se va produce în Casa Relaţiilor, iar asta va îţi va stimula relaţia deja existentă sau va crea premize favorabile pentru naşterea unei noi. Venus, planeta care îţi guvernează existenţa, va fi în zodia ta între 28 mai şi 23 iunie, iar asta va aduce o infuzie de romantism în viaţa ta.

HOROSCOP TAUR 2014 CARIERĂ – 2014 va aduce unele probleme în viaţa ta profesională. Cu toate astea, Marte va fi în Casa Profesiei până pe 25 iulie, ceea ce îţi va da energia necesară să-ţi îndeplineşti sarcinile. Este posibil să fii mai ocupată pe planul carierei decât în anii precedenţi, ceea ce îţi va crea o stare de oboseală.

Problemele vor apărea în perioada în care Marte va deveni retrograd în Casa Profesiei, între 1 şi 19 martie. Te vei simţi sleită de energie şi lipsită de motivaţie. Acordă-ţi suficient timp pentru relaxare pentru ca să te reumpli de energie şi determinare.

Mercur va deveni retrograd pentru prima oară pe parcursul anului între 12 şi 28 februarie, tot în Casa Profesiei. Vei întâmpina mai multe obstacole pentru a-ţi atinge obiectivele. Între 17 iunie şi 1 iulie, Mercur va fi retrograd în Casa Banilor, aşa că este posibil să întâmpini o dificultate financiară neaşteptată. Între 10 şi 25 octombrie, Mercur va fi retrograd din nou în Casa Profesiei, aşa că este posibil să te simţi copleşită de volumul mare de muncă, să ai certuri cu colegii sau să trebuiască să refaci de la zero unele proiecte.

De asemenea, este posibil ca pe parcursul anului 2014 să te întorci la o slujbă la care ai renunţat în trecut.

HOROSCOP TAUR 2014 GENERAL – Venus, guvernatorul zodiei tale, va fi retrograd la începutul anului. E momentul prielnic pentru a relua un proiect abandonat. Dacă eşti studentă, s-ar putea să-ţi fie greu să găseşti energia necesară pentru a te ocupa serios de şcoală.

Marte va fi în Casa Sănătăţi pentru cea mai mare parte din anul 2014, aşa că vei pune mai mult accent pe starea ta de sănătate, fie din cauza unei mici afecţiuni care te va determina să faci asta, fie datorită faptului că vei decide pur şi simplu să ai mai multă grijă de tine.

O eclipsă solară se va produce în zodia ta pe 29 aprilie şi este posibil să începi noi proiecte în lunile care urmează. Vei fi mai deschisă spre unele schimbări din viaţa ta. Luna plină care se va produce în zodia ta pe 6 noiembrie te va face să fii mai sensibilă şi mai emotivă decât de obicei. Este posibil ca în această perioadă să fii răsplătită pentru eforturile tale.

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page