Horoscop, Lifestyle — februarie 13, 2014 at 15:45

Horoscop.Semne că te afli într-o relaţie toxică, în funcţie de zodia lui

by

Nu mai simţi nicio bucurie atunci când eşti cu iubitul tău, ba mai mult te simţi sufocată? Descoperă principalele semnale de alarmă care arată că povestea de dragoste dintre voi a devenit un calvar!

iubire

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

A devenit din ce în ce mai nervos şi caută motive de ceartă mereu? Înseamnă că s-a plictisit de tine şi caută să te îndepărteze. Nu are rost să îţi mai pierzi vremea cu un om care nu are curajul să o spună în faţă şi care vrea să te determine pe tine să spui stop. Nici nu se pune problema să încercaţi să rezolvaţi ceva, pentru că ar însemna ca eforturile pe care le depui să se transforme în compromisuri mult prea mari.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă partenerul tău îţi repetă în fiecare zi că nu are încredere în tine sau în relaţia voastră, atunci înseamnă că el este cel vinovat. Relaţia dintre voi devine una toxică din momentul în care acesta decide să aibă controlul absolut asupra ta. Nu îi permite să fii marioneta lui, pentru că în timp toate acestea vor deveni mult mai grave.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă nu eşti ascultată, iar cel de lângă tine nici nu intenţionează să te înţeleagă, atunci relaţia dintre voi este ca şi terminată. Faptul că te îndepărtează de fiecare dată când vrei să îi spui ceva important pentru tine, ba chiar ţipă şi îţi spune că vrea să îl laşi în pace, atunci este clar că nu acesta e mediul în care trebuie să trăieşti.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Relaţia dintre tine şi bărbatul din Rac este plină de conflicte? Dacă da, trebuie să iei măsuri urgent! Nu trage de timp trăind cu impresia că toate se vor rezolva de la sine, pentru că nu este deloc aşa. Dacă partenerul tău este mai mereu trist şi orice ai face şi ai spune îl nemulţumeşte, atunci viaţa ta alături de el o să fie din ce în ce mai grea.

Leu (22 iulie – 22 august)

Partenerul tău din această zodie te dezamăgeşte zi de zi? Dacă ai acest sentiment des, atunci clar ceva nu mai funcţionează. Sunt lucruri care pot fi reparate, dar sunt şi altele la care nici nu se pune problema de aşa ceva. Chiar dacă ţii la el, nu trebuie să îi accepţi atâtea greşeli. Faptul că nu dă doi bani pe ce îl rogi şi iese oricând şi cu oricine, denotă că relaţia ta se degradează, iar tu vei deveni o victimă lipsită de încredere.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă tu eşti aparent fericită, partenerul tău e posibil să nu fie, dar să ascundă acest lucru. Nativul din Fecioară este foarte echilibrat şi nu vrea să facă rău nimănui, mai ales ţie. De aceea, el va încerca tot ce se poate pentru a vă salva relaţia. Dacă vezi că se străduieşte prea mult şi că nu mai face nimic din plăcere, atunci se va pune presiune asupra ta. Nu trebuie să ţii pe nimeni cu forţa, pentru că vă este rău amândurora.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În relaţia cu iubitul tău din Balanţă este o totală dezordine? Este un prim semn că nu vă îndreptaţi unde trebuie. Dacă partenerul tău face numai ce vrea şi nu ţine deloc cont de sfaturile tale, atunci e posibil să fii victima propriilor tale decizii. Faptul că atunci când îl enervează ceva la tine el alege tăcerea, se va răsfrânge asupra pshicului tău destul de grav. Nu-l lăsa să te manipuleze!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă partenerul tău este născut în zodia Scorpionului, atunci aşteaptă-te să nu ai o viaţă prea uşoară alături de el. Gelozia şi posesivitatea se vor răsfrânge asupra ta şi nu vei mai putea rezista într-o astfel de relaţie toxică. Dacă îţi urmăreşte telefoanele şi te întreabă mereu orice pas ai face, înseamnă că e obsedat de tine şi foarte fricos să nu îl trădezi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativului din Săgetător îi place libertatea, dar poate duce acest lucru la extrem. Dacă eşti conştientă că eşti înşelată sau că parterul tău flirtează ori de câte ori are ocazia, fii sigură că aceste acţiuni nu vor duce la nimic bun. Riscul ca relaţia ta să te ţină prizonieră va fi din ce în ce mai mare dacă îi accepţi o singură greşeală în acest gen.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Iubitul tău din Capricorn face ca neîncrederea în el să se transforme într-o neîncredere în tine, chiar dacă nu îi dai motive. Dacă e gelos pe oricine din preajma ta şi se ţine după tine chiar şi atunci când ieşi cu fetele, este clar că această obsesie va deveni mult mai urâtă în timp. Nu îi accepta această monitorizare exagerată, pentru că tu vei fi cea care pierde cel mai mult.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă iubitul tău din Vărsător te ignoră atunci când vrei să îţi spui punctul de vedere, înseamnă că deja aveţi o mare problemă. Faptul că nu te lasă niciodată să decizi, iar el se crede atotputernic şi atotştiutor, va conduce la efecte advrese dintre cele mai grave.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Dacă observi că relaţia în care te afli îţi provoacă mai multă tristeţe decât fericire, atunci trebuie să iei măsuri urgente. Fie te desparţi, fie încerci să schimbi ceva. Dacă cele mai multe activităţi împreună cu iubitul tău le faci din obligaţie, atunci este clar că iubirea nu mai există, şi a rămas doar obişnuinţa. Nu îţi lăsa partenerul din această zodie să te comande şi să fie egoist, pentru că toate plăcerile tale nesatisfăcute se vor răsfrânge asupra ta.

sursa:eva.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page