Horoscop, Lifestyle — decembrie 29, 2013 at 23:16

HOROSCOP SCORPION 2014

by

scorpion50HOROSCOP Scorpion 2014 DRAGOSTE – Neptun va rămâne în Casa Amorului pe tot parcursul anului. Îţi vei dori nu un partener, ci un suflet pereche. Mercur va fi retrograd în Casa Amorului între 6 şi 16 februarie, ceea ce va determina să ai mai puţină răbdare cu partenerul tău, în cazul în care ai o relaţie.

scorpion

Dacă nu ai un partener, este posibil ca în viaţa ta să apară un vechi iubit. Te vei simţi din nou atrasă de ele până ce îţi vei reaminti motivele care te-au făcut să te desparţi de el.

HOROSCOP Scorpion 2014 CARIERĂ – Uranus va rămâne în Casa Carierei pentru tot parcursul anului, aşa că vei continua să ai parte de schimbări pe plan profesional. Jupiter va intra în Casa Carierei pe 16 iulie, iar asta îţi va da un impuls mult-aşteptat. Vei atinge unele obiective pe care ţi le-ai propus şi este posibil să obţii chiar o promovare. Marte va fi în Casa Banilor între 13 şi 26 octombrie, ceea ce te va face să obţii o sursă suplimentară de venit sau să îţi reduci cheltuielile.

HOROSCOP Scorpion 2014 GENERAL – Saturn va rămâne în zodia ta până pe 23 decembrie şi te va determina să fii mai responsabilă şi mai matură.

Mercur va fi retrograd în zodia ta între 3 şi 10 octombrie, iar multe lucruri îţi vor merge prost din cauza asta. O lună plină se va petrece în zodia ta pe 14 mai, ceea ce te va ajuta să termini un proiect important pentru tine. De asemenea, o eclipsă solară va avea loc în zodia ta pe 23 decembrie, care îţi va oferi o infuzie de entuziasm şi independenţă.

 

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page