Horoscop, Lifestyle — decembrie 29, 2013 at 23:19

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014

by

sagetator50HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014 DRAGOSTE – Jupiter va rămâne până pe 16 iulie în Casa Intimităţii. Îţi vei îmbunătăţi relaţia pe care o ai şi vei avea parte de mai multă pasiune în relaţia ta amoroasă. Vei vrea să ştii sigur că partenerul îţi este complet devotat şi că ia relaţia voastră în serios.

sagetator

Uranus va rămâne în Casa Amorului pe tot parcursul anului. Dacă eşti singură, te vei simţi atrasă de bărbaţi care sunt ieşiţi din comun. Ai grijă însă să nu faci schimbări în viaţa ta doar din cauza plictiselii.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014 CARIERĂ – Pluto va rămâne în Casa Banilor pe tot parcursul anului, aşa că este posibil să ai unele probleme pe plan financiar. Dacă vei învăţa ceea ce contează cu adevărat în viaţă, acest lucru te va deranja mai puţin.

Anul nu va începe deloc bine pentru tine, pentru Venus va fi retrograd în Casa Banilor până pe 31 ianuarie. Este foarte posibil să te confrunţi cu o cheltuială neaşteptată.

Marte va fi în Casa Banilor de pe 26 octombrie până pe 4 decembrie, astfel că te vei simţi motivată să-ţi măreşti veniturile, fie că vei alege să-ţi iei un job part-time, fie că vei alege să vinzi ceva ce nu-ţi mai trebuie din casă.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014 GENERAL – Anul 2014 va fi pentru tine unul în care vei avea foarte multe responsabilităţi şi în care, din păcate, vei munci foarte mult şi vei fi răsplătită mult sub eforturile tale.

Vei fi tentată să cazi în patima visurilor şi vei avea probleme în a percepe în mod obiectiv realitatea, mai ales în prima parte a anului.

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page