Horoscop, Lifestyle — decembrie 29, 2013 at 22:59

HOROSCOP RAC 2014

by

rac50HOROSCOP RAC 2014 DRAGOSTE – Saturn rămâne în Casa Dragostei până pe 23 decembrie, ceea ce te va determina să te axezi foarte mult pe iubire. Nu doreşti să te aventurezi într-o relaţie cu oricine, ci căuţi pe cineva care să fie cu adevărat implicat. Dacă eşti deja într-o relaţie, vei lua lucrurile şi mai în serios, fie că ceri mai mult din partea partenerului sau ţi se va cere mai mult din partea lui. Pluto va rămâne şi el pentru tot anul în area relaţiiilor şi veti continua să te schimbi de-a lungul relatiilor şi să fii atrasă de oamenii care reprezintă o provocare.

rac

Vei începe anul cu Venus părăsind Casa Dragostei şi e posibil să fii mai puţin înţelegătore faţă de cei apropiaţi. E posibil să ai mici neînţelegeri cu partenerul de viaţă şi să simţi că s-a pierdut din romantism. Dacă eşti singură e probabil să crezi că nimeni nu te vrea. Pe de altă parte s-ar putea să asişti la întoarcerea unei persoane cu care ai avut o relaţie în trecut.

Mercur va părăsi zona pasiunii şi a intimităţii între 12- 28 februarie ceea ce te-ar putea face să simţi că nu comunici cu ceilalţi cât ar trebui. De asemenea s-ar putea ca în viaţa ta să reapară un fost iubit. Mercur va părăsi Casa Dragostei între 4- 10 octombrie, fiind posibile certuri sau neînţelegeri cu persoanele iubite.

Marte va guverna Casa Dragostei între 25 iulie şi 13 septembrie si vei avea parte de cât de mai multă dragoste. Pe parcursul întregului an, la capitolul dragoste, vei experimenta suişuri şi coborâşuri, existând şanse mari ca o persoană din trecut să revină în viaţa ta, chiar fară să iţi doreşti asta.

HOROSCOP RAC 2014 CARIERĂ – În carieră vei experimenta un urcuş fulminant pe parcursul întregului an. Uranus rămâne în Casa Norocului tot anul şi vei avea parte de schimbări rapide în carieră, dorind să încerci lucruri noi şi să fii atrasă de munca pe care o practici. Toate acestea te vor scoate din zona ta de confort. Jupiter va guverna Casa Banilor începând cu 16 iulie, ceea ce va aduce un moment favorabil de creştere a finanţelor şi vei avea mai multe oportunităţi de a face bani.

Marte va fi în Casa Carierei între 13-26 octombrie şi vei avea mai multă energie pentru a munci. Poţi să munceşti mai mult, eşti atrasă spre munca, acesta fiind un moment propice pentru a-ţi căuta o nouă slujbă. Saturn va guverna această Casa de pe 23 decembrie, când vei lua munca şi mai în serios. Dacă ai o slujbă de care nu eşti mulţumită, s-ar putea să o pierzi de-a lungul acestei tranziţii. Chiar dacă ţi se va prea dificil la început, de fapt Saturn îţi dă şansa să faci ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Vei lua hotărâri inteligente în ceea ce priveşte munca şi cariera în scopul evitării unor probleme.

HOROSCOP RAC 2014 GENERAL – Jupiter rămâne în continuare în semnul tău zodiacal până pe 16 iulie. Când Jupiter guvernează zodia Racului, de obicei te simţi foarte bine cu tine însăţi, eşti mult mai optimistă şi vrei să încerci cât mai multe lucruri noi. Această influenţă va dura până pe 16 iulie, aşa că profită din plin de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni cu aşa ceva în următorul deceniu.

Luna va intra în semnul tău încă de pe 27 iulie, iar cele născute între 25-29 iunie vor simţi cel mai bine prezenţa ei. Vei dori să începi ceva nou şi vei fi optimistă. Luna plină intră în zodia Rac pe 15 ianuarie, iar cele mai afectate de aceasta vor fi cele născute între 16-20 iulie. Vei finaliza unele lucruri, atingând un obiectiv propus sau vei fi pedepsită pentru un comportament necorespunzător.

Uranus va guverna zodia Berbecului pe parcursul întregului an, ceea ce le va afecta foarte mult pe cele născute între 29 iunie şi 8 iulie. Vei dori fie să te desprinzi din mullţime şi să faci ceva diferit şi neaşteptat, dar să nu reuşeşti din anumite motive, fie vei întâmpina o schimbare pe care nu ţi-o doreai si vei fi nevoită să găseşti o modalitate de a te obişnui cu noua situaţie. Cele născute între 6-10 iulie vă veţi confrunta cu aceste modificări pe 21 iulie, iar cele născute între 2-6 iulie vor experimenta aceste schimbări pe 21 decembrie.

Pluto rămâne în zodia Capricornului, aşa că veti resimţi o opoziţie la un momentat dat, pe parcursul anului 2014, mai ales dacă eşti născută între 1-7 iulie . Vei fi nevoită să te confruntaţi cu anumite persoane, să te opui celor care vor încerca să te controleze, ceea ce va determina o schimbare la nivel psihic. Mercur se va retrage din acest semn zodiacal între 7-17 iulie, ceea ce te va face să simţi că totul merge contrar aşteptărilor tale. Vei avea dificultăţi în a te concentra, în a termina lucrurile la timp şi în a înţelege ce se întâmplă cu adevărat. Cele născute între 23-26 iunie vor simţi cel mai puternic aceste schimbări.

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page