Horoscop, Lifestyle — decembrie 29, 2013 at 22:54

HOROSCOP GEMENI 2014

by

gemeni50HOROSCOP GEMENI 2014 DRAGOSTE – Chiar de la începutul anului, Venus, planeta iubirii va fi retrogradă în Casa Relaţiilor şi Parteneriatelor. Vei simţi că nu ai legăturile emoţionale şi fizice de care ai nevoie şi vei simţi dorinţa să te apropii de cineva.

gemeni

Marte va sta în prima jumătate a anului în Casa Iubirii, ceea ce va amplifica dorinţa ta de a avea parte de iubire în viaţa ta. Marte va fi retrograd în perioada 1 martie – 19 mai, iar în acest interval este posibil să apară probleme în relaţia ta. Dacă eşti singură, este posibil să începi o relaţie aflată sub semnul conflictului. Şi Mercur va deveni retrograd între 10 şi 25 octombrie, astfel că vei avea dificultăţi în a te înţelege cu partenerul tău. Cu atâtea mişcări retrograde, este posibilă ca un fost iubit să revină în viaţa ta pe parcursul anului acesta.

HOROSCOP GEMENI 2014 CARIERĂ – Vei avea parte de un an interesant din punct de vedere financiar. Jupiter va rămâne în Casa Banilor până pe 16 iulie, aşa că există mari şanse să reuşeşti să-ţi înmulţeşti veniturile. Saturn va rămâne în Casa Carierei până pe 23 decembrie, aşa că unele probleme pe care le-ai avut la muncă vor începe să dispară treptat. Neptun va rămâne şi el în Casa Carierei pe tot parcursul anului, aşa că vei avea probleme în a-ţi stabili scopuri precise. Trebuie să te concentrezi mai mult dacă vrei ca visurile să devină realitate!

Mercur este planeta ca îţi guvernează zodia, iar între 6 şi 12 va deveni retrograd în Casa Carierei. Nu este un lucru bun, pentru că s-ar putea să te confrunţi cu dificultăţi la muncă şi să-i laşi cuiva important o impresie proastă. Între 7 şi 17 iunie, Mercur va fi retrograd în Casa Banilor, aşa că s-ar putea să ai parte de o cheltuială neaşteptată. Între 4 şi 10 octombrie, Mercur va deveni din nou retrograd în Casa Carierei. Cu atâtea mişcări retrograde, este posibil să te întorci la un fost loc ce muncă sau să reiei un proiect profesional pe care îl credeai încheiat.

HOROSCOP GEMENI 2014 GENERAL – Vei avea dificultăţi în a-ţi urmări scopurile stabilite. Trebuie să ai răbdare cu tine însăţi şi să nu iei decizii importante între 17 iunie şi 1 iulie, când Mercur va fi retrograd în Casa Sinelui.

Va fi un an în care îţi va fi dificil să vezi lucrurile aşa cum sunt ele în realitate. Vei prefera să te retragi în fanteziile tale şi să ignori detaliile evidente. De cealaltă parte, şi alte persoane vor avea probleme în a te percepe aşa cum eşti tu cu adevărat.

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page