Horoscop, Lifestyle — decembrie 29, 2013 at 23:07

HOROSCOP FECIOARĂ 2014

by

fecioara50HOROSCOP FECIOARĂ 2014 DRAGOSTE – Planetele mari vor fi în Casa Relaţiilor pentru tine anul acesta. Va urma o perioadă în care se va modifica modul în care relaţionezi cu alte persoane, ce înseamnă intimitatea pentru tine şi ceea ce ai nevoie de la o relaţie.

fecioara

Anul va începe cu Venus retrogradă în Casa Amorului până pe 31 ianuarie. Te vei simţi mai puţin înclinată către romantism şi mai puţin afectuoasă. Dacă eşti singură, nu-ţi vei dori să ieşi la întâlniri sau ţi se va părea că nimeni nu te place. O veche iubire ar putea reveni în viaţa ta.

Mercur va fi retrograd în Sectorul Relaţiilor de pe 6 până pe 12 februarie, iar din păcate te vei înţelege nu tocmai bine cu cei apropiaţi. Marte va fi în Casa Amorului de pe 26 octombrie până pe 4 decembrie, iar asta va fi perioada în care vei tânji cel mai mult după dragoste. Dacă eşti singură, vei ieşi la mai multe întâlniri, iar dacă eşti într-o relaţie lucrurile se vor îmbunătăţi între tine şi partenerul tău.

HOROSCOP FECIOARĂ 2014 CARIERĂ – Este posibil ca anul 2014 să fie unul dificil pe plan profesional pentru tine. Marte va fi în Casa Banilor în prima jumătate a anului, aşa că vei pune un mare accent pe finanţele personale. Vei încerca să obţii un venit suplimentar, însă Marte problema este că Marte va deveni retrograd în această Casă între 1 şi 19 martie. Este posibil ca în această perioadă să-ţi pierzi o sursă de venit, să te confrunţi cu cheltuieli neaşteptate sau să faci o investiţie proastă. Lunile iunie şi iulie ţi le vei petrece încercând să rezolvi problemele apărute în această perioadă.

Şi Mercur, planeta care îţi guvernează zodia, va fi retrograd în Casa Carierei în 2014. Este posibil să ai probleme în a respecta termenele limită sau să ai conflicte cu colegii. Între 10 şi 25 octombrie, mercur va fi retrograd în Casa Carierei. Drept urmare, s-ar putea să apară unele probleme financiare neaşteptate.

Este o idee bună ca în anul 2014 să puni nişte bani deoparte pentru zile rele.

HOROSCOP FECIOARĂ 2014 GENERAL – Pe parcursul anului 2014, este posibil să ai unele probleme în a observa şi a accepta lurrurile aşa cum sunt ele în realitate. Vei prefera să vezi ceea ce îţi doreşti, pentru că imaginaţia ta va fi foarte activă.

Pe 25 august, o lună plină va avea loc în zodia ta, aşa că vei începe un nou proiect sau îţi va ieşi în cale o nouă oportunitate. O lună nouă va avea loc pe 16 martie, moment în care vei fi mai emotivă şi mai sensibilă.

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page