Horoscop, Lifestyle — octombrie 29, 2017 at 13:01

Horoscop: Cum influențează zodiile ora de iarnă

by

În noaptea de 28 octombrie spre 29 octombrie s-au dat ceasurile cu o oră înapoi, ora 4 devenind ora 3. Dincolo de faptul că este cea mai lungă noapte din an, această schimbare se reflectă și la nivelul zodiilor, pe unele avantajându-le, pe altele, dimpotrivă.

ceasBerbec – Ești un semn de foc, iar apropierea iernii nu îți este tocmai prielnică. Trecerea la ora de iarnă te face să nu te simți în largul tău. Te vei confrunta cu unele dificultăți de concentrare, dar pe măsură ce timpul va trece, te vei obișnui cu sezonul rece, iar lucrurile vor intat ușor-ușor pe făgașul normal.

Taur – S-ar putea să simți o oarecare stare de iritare din cauza acestei schimbări orare. Nimeni nu reușește să-ți intre în grații și ai tendința să fii puțin mai critic decât în mod obișnuit cu cei din jurul tău. Și tu ai unele dificultăți de adaptare la noua oră.

Gemeni – Pentru tine, această trecere la ora de iarnă nu pare un obstacol. Ești un semn de aer, te simți bine toamna și primăvara, iar această schimbare nu te va bulversa prea tare și nici nu îți va da planurile peste cap.

Rac – Luna este guvernatoarea ta, iar o noapte mai lungă pentru tine este benefică. Nici tu nu vei avea mari probleme în adaptarea la această schimbare, care nu pare să îți tulbure starea.

Leu – Te simți mai lipsit de vlagă după această schimbare și parcă ai vrea mai mult timp de odihnă. Ești cumva pus pe harță și ar trebui să eviți să intri în discuții contradictorii în această perioadă.

Fecioară – Vremea rece și faptul că se face întuneric mai devreme nu îți pică bine. Parcă ți-e dor de vară și ești nostalgic după zilele călduroase.

Balanță – Ție îți priește această modificare orară și parcă te simți mai bine și ai un tonus mai bun. Ai chef de a face lucruri noi și nu pare să te demoralizeze faptul că ziua va fi de acum mai scurtă.

Scorpion – Trecerea la ora de iarnă nici nu te avantajează, dar nici nu te dezavantajează. Ești o fire adaptabilă și nu întâmpini mari dificultăți când intervine un astfel de eveniment. Nu vei avea neplăceri la locul de muncă.

Săgetător – Acuzi o stare de oboseală și practic nu ai chef să faci nimic. Nu îți face această schimbare și ești predispus la mici depresii sau la stări de apatie în zilele următoare, până când te vei obișnui cu noua oră de iarnă.

Capricorn – Este o perioadă în care comportamentul tău devine foarte schimbător, ca vremea de afară. Starea ta le provoacă o ușoară confuzie celor din jurul tău, care nu știu cum să se descurce cu tine.

Vărsător – Trecerea la ora de iarnă te face puțin mai activ și până la venirea iernii poți face tot ce ți-ai propus, dacă depui un pic de efort.

Pești – Pot urma zile în care te simți mai sensibil ca de obicei, dar nu ar trebui să întâmpini prea multe dificultăți în a te adapta la această oră.

Sursa: huff.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page