Horoscop, Lifestyle — noiembrie 22, 2014 at 12:37

Horoscop: Cum îl testezi dacă te iubește în funcție de zodie

by

Fiecare semn zodiacal are caracteristici diferite, dar, uneori, cand vine vorba de iubire, ne putem da seama usor de ce nu este asa cum ar trebui sa fie. Ai avut vreodata nelamuriri in privinta sentimentelor partenerului tau? Ti-ai pus vreodata semne de intrebare in privinta dragostei partenerului tau pentru tine? Daca ai facut acest lucru si inca mai ai nelamuriri sau neclaritati cu privire la acest lucru, iata cum sa testezi daca te iubeste, in functie de zodia lui. 

horoscopBerbec

Vrei sa stii daca iubitul sau partenerul tau din aceasta zodie are sentimente pentru tine? Ai vreo neclaritate? Putina gelozie te ajuta sa afli daca este cu adevarat indragostit de tine sau nu. Gelozia este punctul slab al acestui semn zodiacal.

Flirteaza subtil cu un alt barbat, cand este si el prin preajma doar ca sa vezi reactia partenerului tau.

Daca nici macar nu observa atentia pe care o primesti din partea unui alt barbat, ar trebui sa-ti faci griji in privinta iubirii sale pentru tine.

Taur

Nu este tocmai greu sa iti dai seama daca un barbat din zodia Taur te iubeste sau nu. Daca ii ceri dinadins sa faca o mica schimbare la el, dar pretioasa, iar in acelasi timp el o face, fii sigura ca te iubeste cu adevarat.

Nu ii cere sa faca lucruri imposibile, cere-i lucruri aparent inofensive. De exemplu, daca locuiti in parti diferite, cere-i sa faca o mica schimbare la dormitorul lui.

Daca refuza totul fara a mai avea ce discuta, este un semn ca nu te prea doreste in viata lui. Daca este de acord si in acelasi timp schimbarile le intocmiti impreuna, fii sigura ca te iubeste cu adevarat.

Gemeni

Gemenii, pe cat sunt de pasivi, pe atat sunt si de sentimentali si de emotivi.

Daca ai vreo nelamurire cu privire la sentimentele lui pentru tine, spune-ica ai vrea sa pleci pentru o vreme intr-o alta tara, fie pentru a lucra acolo, fie pentru studii, fie pentru simpla ta relaxare. Reactia lui iti va arata instant daca te iubeste cu adevarat sau nu.

Daca sentimentele lui pentru tine sunt reale, isi va dori sa te insoteasca sau macar va incerca sa te convinga sa nu pleci.

Rac

Barbatii din aceasta zodie sunt mereu foarte atasati de prieteni si de familia lor. Daca ai nelamuriri cu privire la sentimentele lui pentru tine, cere-i un simplu fapt.

Spune-i sa te prezinte familiei ori prietenilor.

Daca va fi de acord, fii sigura ca te iubeste cu adevarat si ca isi doreste ceva foarte serios. In schimb, daca refuza categoric, este un semn ca relatia dintre voi doi pentru el este doar o Aventura

Leu

Daca nu esti convinsa ca un barbat din zodia Leu te iubeste cu adevarat, va trebui sa te indepartezi pentru o perioada de el.

Incearca sa pleci pentru o vreme departe, sa nu il suni sau sa-l contactezi tu prima.

Daca te va cauta el mereu primul, daca iti va spune ca ii este dor de tine mai mereu, fii sigura ca te iubeste cu adevarat.

Daca este pasiv la tot ce se intampla, nici nu mai are rost sa continui relatia. Este clar ca pur si simplu nu ii pasa sau ca astepta acest lucru.

Fecioara

Tratateaza-l cu o doza de indiferenta pe barbatul din zodia Fecioara.

Doar in acest mod vei afla daca te iubeste sau nu.

Daca iti raspunde cu aceeasi moneda, este posibil sa nu te iubeasca atat de mult pe cat ai fi sperat sau crezut.

Dar daca este ingrijorat si iti ofera tot mai multa atentie, este clar ca sentimentele lui pentru tine sunt reale si serioase.

Balanta

Daca nu esti sigura ca te iubeste cu adevarat, incearca sa-i spui pe ocolite ca ai vrea să faceti o pauza, sa realizati mai bine daca relatia voastra are sau nu un viitor.

Reactia lui iti va arata cat de sincere sunt sentimentele pentru tine.

Va fi de acord cu jumatate de glas daca nu te iubeste si se va arata de-a dreptul ingrozit daca sentimentele lui sunt reale.

Scorpion

Incearca-i sentimentele printr-un mic test de gelozie.

Este destul de posesiv de felul lui, iar impresia ca un alt barbat te-ar putea cuceri il scoate din minti daca te iubeste cu adevarat.

Dar daca in schimb este distant si indiferent la atentia pe care o primesti din partea altcuiva, atunci ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare.

Sagetator

Barbatii din aceasta zodie sunt de obicei foarte distanti daca nu au sentimnte reale.

Incearca sa rupi orice legatura cu el pentru o perioada.

Daca te va cauta cu insistenta si iti va marturisi sincer ca ii lipsesti, este un semn clar ca sentimentele lui pentru tine sunt reale.

Capricorn

Foloseste-te de putina gelozie. Incearca sa atragi atentia unui alt barbat fara ca iubitul tau sa observe asta.

Apoi lasa-te curtata de acesta, dar fara sa faci gesturi exagerate.

Dacă partenerul tau va deveni brusc foarte protector si interesat sa-ti atraga atentia, atunci sigur te iubeste.

Varsator

Trateaza-l cu o doza mare de indiferenta.

Daca va fi ingrijorat de atitudinea ta, fii sigura ca iubeste.

In schimb, daca nu ii pasa, este un semn clar ca nu are sentimente si ca dragostea lui pentru tine este una falsa.

Pesti

Deschide o discutie foarte profunda despre sentimentele tale, despre viitorul vostru si dorintele tale.

Daca se sperie foarte tare de un astfel de moment, este posibil ca iubirea lui pentru tine sa fie doar o minciuna.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page