Horoscop, Lifestyle — decembrie 29, 2013 at 23:22

HOROSCOP CAPRICORN 2014

by

capricorn50HOROSCOP 2014 CAPRICON DRAGOSTE – Jupiter rămâne în sectorul dragostei până pe 16 iulie, aşa că poţi continua să îţi îmbunătăţeşti relaţiile. Vezi ce-i mai bun în fiecare persoană şi îţi place să ai pe cineva alături de tine. Îţi place să faci lucruri singură, dar acum te simţi bine în pereche acum. Dacă eşti în relaţie, te poţi înţelege de minune cu partenerul tău. Dacă eşti singură, te poţi dedica unei alte persoane cu uşurinţă.

Capricorn

Urmează veşti şi mai bune: când Jupiter va părăsi sectorul relaţiilor se va muta în sectorul pasiunii şi intimităţii, aşa că poţi lucra în a aduce mai multă intimitate relaţiilor tale. Vei avea un libido crescut, care se traduce şi prin partide de sex mai frecvente. O eclipsă de soare va avea loc în sectorul dragostei tale pe 29 aprilie, iar în următoarele luni, vei fi foarte entuziastă în dragoste şi cu cei iubiţi.

Lucrurile merg bine pentru Capricorni în dragoste pe tot parcursul anului, în ciuda faptului că Mercur va fi retrograd între 7 iunie şi 17 iunie în sectorul relaţiilor tale. Problemele în relaţiile trecute ar putea reapărea sau unii dintre voi ar putea reîntâlni o persoană dintre trecutul sentimental.

HOROSCOP 2014 CAPRICORN CARIERĂ – Marte e în sectorul carierei până pe 25 iulie şi în prima parte a anului te concentrezi asupra carierei şi drumului tău în viaţă. Vrei să ai succes şi de asta te dedici complet planurilor tale. Poţi face multe anul ăsta, dar Marte va fi retrograd între 1 martie şi 19 mai, aşa că ai putea simţi că energia şi ambiţia ţi-au dispărut. Eşti nesigură de drumul urmat şi nu ai încredere în tine. Unii dintre voi aţi putea avea certuri cu şefii sau mentorii. Cea mai dificilă perioadă este în timpul eclipsei lunare care are loc în sectorul carierei pe 15 aprilie. Poţi reuşi în cazul unei dorinţe importante sau al unui scop, aşa cum poţi şi renunţa la ceva important pentru tine în această zi.

Vei avea parte şi de efectul pe care Mercur retrograd în sectorul carierei îl va avea asupra ta. Între 16 şi 28 februarie Mercur va retrograda în sectorul banilor, aşa că ai putea avea pierderi, întârzieri sau ai putea pierde un venit. Între 17 iunie şi 1 iulie Mercur e retrograd în sectorul muncii, aşa că vei avea unele mici neplăceri, fie cu mediul de muncă, fie în privinţa certurilor cu colegii. Între 10 şi 25 octombrie, Mercur va retrograda în sectorul carierei, aşa că vei avea o mică întârziere în privinţa unui deadline sau vei face o impresie proastă unei persoane. Unii dintre voi veţi simţi că aveţi probleme în acest sector tot anul. Partea bună e că te poţi întoarce la un vechi loc de muncă, la un angajator sau slujbă pe care ai mai avut-o.

HOROSCOP 2014 CAPRICORN GENERAL – Pluto va rămâne în semnul tău întregul an, iar cei născuţi între 31 decembrie şi 4 ianuarie vor simţi conjuncţia planetei cu Soarele lor –atunci când o planetă se află în acelaşi punct ca una dintre planetele tale. Ai putea întâlni unele lupte pentru putere şi control şi ai putea transforma unele aspecte ale vieţii tale. Te-ai putea, de asemenea, lupta cu tin însăţi în privinţa unor probleme care ţin de tine şi care te îndeamnă la introspecţie.

Uranus e în Berbec întregul an, iar pentru persoanele născute între 29 decembrie şi 8 ianuarie acesta va fi un aspect dificil. Ai putea avea parte de schimbări majore, pentru care nu te simţi pregătită sau ai putea vrea să faci schimbări şi nu poţi. Ai nevoie de schimbare, dar şi de prevedere. Persoanele născute între 6 şi 8 ianuarie vor simţi mişcarea retrogradă de pe 21 iulie cel mai mult, iar persoanele care sunt născute între 2 şi 4 ianuarie o vor simţi pe cea din 21 decembrie.

La începutul anului, Venus e retrograd în semnul tău până pe 31 ianuarie. Te vei simţi mai puţin răbdătoare şi dispusă la compromisuri cu ceilalţi. Farmeci mai puţin ca de obicei şi ai putea avea impresia că nu e destulă dragoste în viaţa ta, pentru a fi mai apoi foarte indulgentă când vrei să te simţi bine.

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page