Horoscop, Lifestyle — decembrie 29, 2013 at 22:46

HOROSCOP BERBEC 2014

by

berbec50HOROSCOP BERBEC 2014 DRAGOSTE – 2014 va fi un an al iubirii pentru nativii din Berbec. Planeta Saturn va rămâne în Casa Amorului până pe 23 decembrie 2014 şi te va face să fii mai serioasă pe plan amoros. Vei dori să ai o relaţie serioasă cu cineva, nu doar aventuri trecătoare.

berbec

Şi Jupiter va intra în sectorul tău al iubirii, pe 16 iulie, şi te va ajuta să-ţi găseşti mai uşor un partener pe placul tău. Dacă ai deja un partener, relaţiile dintre tine şi iubitul tău se vor îmbunătăţi şi vor deveni mai afectuoase.

Marte, planeta care îţi guvernează zodia, se va afla în prima jumătate a anului în Balanţă, zodie care se află în Casa Relaţiilor. Asta îţi va oferi mai multă energie pentru a investi în relaţia ta. Cu toate astea, Marte va fi regrograd în acest sector între 1 martie şi 19 martie, ceea ce va putea duce la unele certuri cu partenerul şi membrii familiei. Marte va rămâne în Casa Relaţiilor până pe 25 iulie.

În octombrie, Mercur va deveni retrograd în sectorul pasiunii, apoi, după zece zile, va intra în Casa Relaţiilor. S-ar putea ca unii parteneri mai vechi să revină în viaţa ta. Venus va fi în zodia ta între 2 şi 28 mai, fapt care te va face să fii mai înclinată spre romantism.

HOROSCOP BERBEC 2014 CARIERĂ – Din păcate, anul 2014 nu va începe favorabil pentru tine pe plan profesional, pentru că Venus regrograd va fi în Casa Carierei până pe 31 ianuarie. Îţi va fi dificil să convingi alte persoane, să faci compromisuri şi să ai relaţii bune cu colegii de muncă. Din acest motiv, vei fi mai puţin atrasă de munca pe care o faci.

Pluto va rămâne în Sectorul Carierei pe tot parcursul anului, astfel încât te aşteaptă schimbări majore pe plan profesional. Cea mai bună perioadă pentru tine din punct de vedere al carierei va fi între 26 octombrie şi 4 decembrie, când Marte se va afla în sectorul tău al carierei. Vei avea energia necesară pentru a-ţi atinge scopurile, însă ai grijă să nu îi striveşti pe ceilalţi pe parcurs.

O eclipsă solară se va produce în Casa Banilor pe 29 aprilie. Este posibil să te apuci atunci de un plan care îţi va mări veniturile.

HOROSCOP BERBEC 2014 GENERAL – Jupiter va fi în Casa Familiei încă de la începutul anului 2014 şi va rămâne aici până pe 16 iulie. Îţi vei înfrumuseţa casa în această perioadă, fie că vei alege să renovezi, redecorezi sau pur şi simplu să mai arunci din lucrurile inutile. Îţi vei întări relaţiile cu membrii familiei.

Pluto va rămâne în zodia Capricorn pe tot parcursul anului, fapt care va avea un impact puternic asupra nativilor din Berbec născuţi între 29 martie şi 5 aprilie. Dacă este şi cazul tău, fii pregătită să faci faţă unor lupte pentru putere şi control.

Uranus va rămâne în zodia ta pe tot parcursul anului, ceea ce îţi va stimula capacitatea de introspecţie şi îţi va aduce schimbări majore în viaţă.

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page