Horoscop, Lifestyle — ianuarie 20, 2017 at 13:40

Horoscop: 2017, Anul Cocoșului de Foc

by

În astrologia chinezească, anii guvernați de Cocoșul de Foc sunt lipsiți de turbulențe și neînțelegeri și abundă în vești despre prosperitate. În acest an, sunt favorizați cei vor să obțină un loc de muncă mai bun sau câștiguri financiare mari.

anul cocosului de focAnul Cocoșului de Foc începe la 28 ianuarie 2017 și se încheie la 15 februarie 2018. Astrologii spun că vom fi recompensați pentru toate eforturile depuse, indiferent de domeniu, și că va fi o perioadă foarte bună pentru cei singuri, care își vor găsi sufletul pereche. Ambițioșii au toate șansele să avanseze la locul de muncă, cele mai bune luni ale anului, din punct de vedere profesional, fiind aprilie, iulie, octombrie și noiembrie.

Trăsături ai celor născuți în ani ai Cocoșului de Foc

Cei care au venit pe lume în anii Cocoșului de Foc (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017) sunt norocoșii zodiacului. Ei sunt atenți, sociabili, comunicativi, activi, curajoși, onești și rezolvă conflictele cu foarte multe atenție și pricepere.

Șobolan: anul nașterii 1936  1948  1960  1972  1984  1996  2008

Serviciu

Potrivit astrologiei chinezești, persoanele născute în anii de Șobolan sunt inteligente și intuiesc de fiecare dată adevărul. La muncă, urmează o perioadă destul de încărcată. Într-un final, șefii îți vor recunoaște meritele. Folosește-te de abilitățile tale sociale pentru ca relațiile cu cei din jur să funcționeze.

Bani

Îți vei mări veniturile pe parcursul anului. Ai grijă să nu cheltuiești peste măsură, pentru a avea bani și pentru zile negre. Dacă plănuiești să mergi undeva în concediu, la vară, analizează totul cu atenție și nu te întinde mai mult decât ti-e plapuma.

Dragoste

Nu-ți fie teamă să le arăți celor din jur ce sentimente ai pentru ei și implică-te în fel și fel de activități, pentru a-ți mări șansele să cunoști pe cineva, dacă ești singur. Încrederea pe care o ai în forțele proprii și abilitățile tale sociale te vor ajuta să legi noi prietenii.

Sănătate

La capitolul sănătate, vei sta bine în primele luni ale anului. În a doua jumătate a lui 2017, este posibil să te confrunți cu infecții bacteriene, care te vor împiedica să-ți pui în practică planurile. Adoptă o dietă sănătoasă și fă mișcare, pentru a te menține în formă.

Bivol: anul nașterii 1937  1949 1961  1973  1985 1997 2009

Serviciu

Ai tendința să-i judeci foarte strict pe oameni, de aceea îți este greu să-ți faci prieteni, mai ales la locul de muncă. Pentru că nu comunici suficient cu colegii tăi, nu ai cum să-ți duci la capăt, cu brio, sarcinile. Încearcă să vezi partea bună a fiecăruia și învață să-i accepți pe cei din jur așa cum sunt.

Bani

Vei munci foarte mult pe parcursul anului, mai ales că știi că ai nevoie de bani, pentru a-ți plăti ratele sau pentru vacanța pe care ți-o dorești demult. Indiferent de scop, vei reuși să-l atingi, cu foarte mult efort.

Dragoste

Nu-ți va fi ușor să legi noi relații, din cauza firii tale neîncrezătoare. Chiar și așa, pe la mijlocul lui 2017, vei întâlni pe cineva care-ți va suci mințile. Analizează cu atenție și gândește cu mintea, nu cu inima, ferindu-te astfel de dezamăgiri.

Sănătate

Vei fi energic pe tot parcursul anului. Fă sport, mergi la teatru și la film, pentru a-ți elibera mintea de probleme. Concentrează-te pe relațiile de familie și fă-ți timp și pentru prieteni. Vei avea nevoie de ei când anumite probleme de sănătate îți vor întrerupe activitățile zilnice.

Tigru: anul nașterii 1938  1950  1962  1974  1986  1998  2010

Serviciu

Este anul în care trebuie să joci cu toate cărțile pe masă, dacă vrei să fii promovat la locul de muncă. Implică-te în tot ceea ce faci și nu lăsa pe mâine ce poți faci azi. Doar așa vei fi remarcat, mai ales dacă îți faci treaba cu bine.

Bani

Este posibil ca, pe lângă salariu, să mai primește niște venituri, de la care ți-ai luat de mult gândul (o moștenire sau bani împrumutați). Gestionează-i cu atenție și nu-i risipi pe lucruri de care te poți lipsi.

Dragoste

Pentru cei născuți în Tigru, 2017 stă sub semnul stabilității, mai ales pe plan amoros. Cei singuri își vor găsi sufletul pereche, iar în toamnă ar putea chiar să se căsătorească.

Sănătate

Pentru tine, vor urma câteva luni foarte stresante, care-ți vor provoca insomnii. Poți să preîntâmpini astfel de neplăceri consumând ceaiuri din plante și implicându-te în activități care-ți fac plăcere.

Iepure: anul nașterii 1939  1951  1963  1975  1987  1999  2011

Serviciu

Dacă te concentrezi la ceea ce vrei să obții, ai toate șansele de reușită, mai ales la serviciu. În cazul în care vrei să-ți schimbi locul de muncă, în primăvară ai mai multe posibilități de reușită. Până atunci, fii atent la toate ofertele care-ți apar în cale.

Bani

Ești adeptul zicalei „banii nu aduc fericirea“, de aceea te mulțumești cu suma pe care o câștigi, mai ales că este mai mult decât suficientă pentru tine, rămânându-ți și pentru a pune ceva deoparte. Cu toate acestea, dacă ți se oferă ocazia să mai faci un ban, n-o refuza!

Dragoste

Lucrurile se vor schimba pentru tine, în special în dragoste. Vei cunoaște din ce în ce mai mulți oameni, cu care vei lega prietenii pe viață și chiar relații de dragoste de lungă durată. Fii optimist cu privire la viitor, căci lucrurile vor evolua pozitiv.

Sănătate

Ferește-te de oamenii răciți sau gripați, mai ales în perioada rece a anului, pentru că ești vulnerabil la îmbolnăvire. Dormi cel puțin opt ore pe noapte și încearcă să nu mai lucrezi peste program sau în weekend.

Dragon: anul nașterii 1940 1952 1964 1976 1988  2000 2012

Serviciu

Folosește-te de instinct și nu te lăsa păgubaș de la primul eșec. Doar așa vei avea succes în acest an, chiar dacă vei munci pe brânci. Colaborează cu cei din jur și nu lăsa ca răutățile și invidia să stea în calea progresului la muncă.

Bani

Poate vei primi o mărire de salariu sau vei găsi un serviciu mai bun, care-ți va aduce foloasele financiare la care tânjești de atâta vreme. Că asta se va întâmpla sau nu, nu dispera! Lucrurile se vor așeza pentru tine când te aștepți mai puțin.

Dragoste

Ești o fire comunicativă, așa că-ți este ușor să-ți faci noi prieteni. În prima parte a anului, nu vei avea noroc în dragoste, dar lucrurile se vor schimba prin toamnă-iarnă, când te vei îndrăgosti nebunește de cineva din anturajul tău.

Sănătate

Nu neglija durerile de spate și nici pe cele de stomac. Consultă-te cu medicul înainte de a lua un tratament, preîntâmpinând astfel alte probleme de sănătate care pot surveni.

Șarpe: anul nașterii 1941 1953 1965 1977 1989 2001 2013

Serviciu

Anul va debuta foarte bine pentru tine. Îți vei duce sarcinile de la muncă la capăt și vei găsi soluții la eventualele probleme care vor apărea. Vei munci cu drag și spor, mai ales că vrei să te faci remarcat. Nu este exclus ca anumite persoane din anturajul de la locul de muncă să te bârfească, pentru a-ți face rău.

Bani

În primele luni din an, vei cheltui foarte mult, urmând ca în următoarea perioadă plățile să se diminueze, dar, trebuie să fii precaut și să mai pui și bani deoparte. Evită să dai bani cu împrumut, pentru că sunt șanse să nu ți-i primești înapoi prea curând.

Dragoste

În acest an, îți vei lărgi cercul de prieteni și vei face o cucerire în anturaj, însă implicarea ta în relația cu persoana iubită nu va fi la nivelul la care ea își dorește. Spre sfârșitul anului, vei simți nevoia de independență, motiv pentru care vor apărea câteva neînțelegeri cu cei din jur.

Sănătate

În primele luni ale anului, ai o bună rezistență fizică, fiind ferit de surprize la acest capitol. Ar fi bine să urmezi un regim alimentar fără excese, pentru a preveni eventualele probleme cardiace. Pe la mijlocul anului, te-ai putea confrunta cu dureri de genunchi.

Cal: anul nașterii 1942 1954 1966 1978 1990 2002 2014

Serviciu

Va fi o perioadă destul de agitată la muncă, fiind nevoit să rezolvi câteva probleme. Relația cu majoritatea colegilor va fi bună, deși, vor mai apărea divergențe pe parcursul anului. Dacă vei da dovadă de conștiinciozitate, ai mari șanse să fii promovat.

Bani

Vei face eforturi foarte mari pentru a-ți îmbunătăți situația financiară în acest an. Pe la mijlocul anului, este posibil să câștigi bani în plus, prin activități care nu au legătură cu ce faci la muncă. Există și șansa să primești o ofertă interesantă și să-ți schimbi serviciul și așa să-ți crești venitul.

Dragoste

Vrei să-ți petreci cât mai mult timp în compania persoanei iubite, dar te împiedică programul ei încărcat. De aici până la reproșuri și discuții în contradictoriu nu mai este decât un pas. Deciziile cu privire la ce anume trebuie să schimbați în viața de cuplu trebuie luate când sunteți calmi.

Sănătate

Afecțiunile cardiace și reumatice s-ar putea accentua în primul trimestru al anului, dacă suferi de astfel de probleme de sănătate. Fii prudent, mai ales dacă ai tendința să te implici în activități riscante. Fracturile sau entorsele nu sunt excluse.

Capră: anul nașterii 1943 1955 1967 1979 1991 2003 2015

Serviciu

La muncă, vei avea parte de tot felul de piedici, iar în primele luni ale anului nu este exclus ca neînțelegerile cu șefii să te facă să-ți dorești să-ți găsești un alt serviciu. Lucrurile vor intra pe un făgaș normal prin vară, când și sarcinile de la muncă se vor împuțina.

Bani

Începutul anului vine cu multe cheltuieli neprevăzute, dar, din fericire, anumite activități, în care te vei implica în afara serviciului, îți vor aduce venituri considerabile. Dacă ai de gând să-ți faci credit pentru casă, 2017 este un an bun pentru astfel de achiziții.

Dragoste

Nu ți-ai găsi încă sufletul pereche? Ai toate șansele să-l afli în 2017, mai ales că vor apărea la tot pasul ocazii de petrecere a timpului liber, în care îți vei face noi cunoștințe. Dacă ești deja implicată într-o relație, nu vor apărea mari schimbări.

Sănătate

În 2017, fii atent la semnele pe care ți le dă organismul, căci neglijențele te pot trimite de urgență la medic. Încearcă să adopți un regim alimentar echilibrat și evită alcoolul și fumatul. Tratează răcelile cu atenție, pentru a nu genera complicații.

Maimuță: anul nașterii 1944 1956 1968 1980 1992 2004 2016

Serviciu

La muncă, vei fi  prins în tot felul de activități, care te vor suprasolicita. Încearcă să iei pauze dese. Astfel, vei reuși să-i duci la îndeplinire sarcinile, fără să faci greșeli. Dacă simți în unele zile că nu te poți descurca singur, cere ajutorul celor din jur. Nu te vor refuza!

Bani

În lunile când salariul nu-ți va mai ajunge pentru cheltuieli, este posibil să primești bani de la cineva din familie, pentru a te descurca financiar. Prin vară, planurile tale vor fi date peste cap de un eveniment neașteptat, când va trebuie să te împrumuți.

Dragoste

Problemele de la serviciu te vor împiedica să te bucuri de petrecerea timpului liber în compania persoanei iubite și vor apărea neînțelegeri din pricina asta. Până la urmă, veți depăși toate aceste probleme. Relațiile cu prietenii și cu familia se vor îmbunătăți în acest an.

Sănătate

Ești plin de energie, motiv pentru care te vei implica în mai multe proiecte, pe care vei reuși să le finalizezi fără probleme. Prin lunile martie-aprilie, este posibil să te confrunți cu migrene sau cu dureri de picioare. Ar fi bine să-ți faci un control de rutină, căci stresul nu-ți face bine deloc.

Cocoș: anul nașterii 1945 1957 1969 1981 1993 2005 2017

Serviciu

Ferește-te de conflictele cu șefii în martie, deoarece nu-ți vor aduce niciun folos. Când apar neînțelegeri la serviciu, discută cu calm și gândește-te de două ori înainte de a spune ce-ți trece prin cap. Este posibil ca randamentul la muncă să aibă de suferit din cauza unor probleme familiale care vor apărea în toamnă.

Bani

Îți vei îmbunătăți situația materială în 2017 și vei avea bani să-ți renovezi locuința, lucru pe care l-ai amânat din lipsă de fonduri. Fă alegeri cu cap, căci nu este exclus să bagi prea adânc mâna în buzunar. Sfârșitul anului se anunță mai bun decât începutul lui, în plan financiar.

Dragoste

Te vei implica într-o relație sentimentală, pe care o vei face publică la scurtă vreme, deoarece ai de gând să iei decizii importante în ceea ce o privește. Cuplurile căsătorite vor trece printr-o perioadă înțesată de certuri, dar care se vor soluționa mai repede decât ar crede.

Sănătate

Oboseala accentuată te va slei de puteri în primele luni ale anului. Fă anumite schimbări în stilul de viață și implică-te în activități care-ți fac plăcere, pentru a te relaxa. Nu de alta, dar stresul poate genera probleme pe fond nervos. În plus, dacă te dor articulațiile, nu lua tratament după ureche!

Câine: anul nașterii 1946 1958 1970 1982 1994 2006 2018

Serviciu

Încearcă să nu iei decizii importante în primele săptămâni din ani, căci s-ar putea să fie greșite. Și semnarea unor contracte s-ar putea să-ți creeze probleme, așa că citește-le cu atenție. Este posibil să apară ceva schimbări la serviciu, care vor fi în avantajul tău.

Bani

O primă și o creștere salarială îți vor aduce venituri în plus, mai ales că ai de gând ca în acest an să-ți renovezi locuința, să-ți schimbi mașina sau să faci reparații prin casă. Un proiect mai vechi îți va aduce satisfacții materiale. La sfârșitul anului, este posibil să primești o ofertă de muncă, dar fii prudent!

Dragoste

Nu-ți place ca persoana iubită să te controleze la orice pas, așa că discuțiile aprinse vor fi la ordinea zilei. Prin primăvară, lucrurile între voi vor funcționa mult mai bine. Îți vei petrece timpul liber în compania celor dragi și vei cunoaște oameni noi, care te vor simpatiza de la prima vedere.

Sănătate

Starea ta de sănătate va fi excelentă în prima parte a anului. Prin vară, o veche problemă de sănătate s-ar putea acutiza. Fii cu băgare de seamă și mergi la medic dacă nu te simți bine, mai ales că s-ar putea să-ți crească tensiunea arterială.

Mistreț: anul nașterii 1947 1959 1971 1983 1995 2007 2019

Serviciu

Sarcinile te vor copleși și nu te vor lăsa să te gândești la altceva. Vei munci foarte mult, iar șefii îți vor aprecia eforturile, deși, în anumite momente, îți vor mai face din când în când și observații. Privește-le ca pe ceva constructiv și nu te descuraja.

Bani

Se anunță o perioadă bănoasă pentru tine. Așa se face că o să ai bani să-ți iei ceva pentru casă și o să scapi de o grijă, căci ți-ai propus de mult să repari una-alta. Prin vară, o să semnezi un act important și poate te muți într-o casă nouă.

Dragoste

Te implici în numeroase proiecte, așa că ceri și ajutorul persoanei iubite. Comunicați foarte bine, deși nu aveți mereu aceleași priorități. Relația cu cei din jur va ocupa un loc fruntaș pe lista ta cu obiecte în acest an. Deși te vei strădui să te înțelegi cu cei dragi, tot vor mai apărea mici neînțelegeri.

Sănătate

Îngrijește-te, ca să ai totul sub control și să nu te trezești cu surprize neplăcute. Te mai doare din când în când spatele? Nu trata aceste neplăceri cu superficialitate, pentru că se pot agrava.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page