Fashion - Tendinţe, Lifestyle — iulie 8, 2015 at 10:00

Haina perfectă și culoarea vedetă pentru vara 2015

by

Rochia este haina perfectă pentru vară. Ea evidențiază curbele feminine și este disponibilă în culori și imprimeuri care fac garderoba de vară mai colorată și proaspătă. Culoarea? Ei bine, culoarea verii 2015 pe podiumurile de modă este galbenul.

fashionAceastă nuanță domină podiumurile de modă, fiind un accent important al colecțiilor unor designeri celebri, precum Michael Cors, Phillip Lim şi Balmain. Galbenul este pe lista celor mai importante tendințe ale modei primăverii și verii 2015, împreună cu estetica anilor ’70, se impune din nou culoarea galbenă.

În acest sezon, combinațiile caracteristice vor îmbina nuanțele de galben, negru și alb. Aceste culori pot fi combinate cu materiale denim și dantelă. Nuanța de galben lămâie este preferată pentru accesorii.

Rochia albă este must-have-ul obligatoriu în fiecare vară. O rochie de vară alba, de bumbac sau dantelă este printre tendințele de top pentru sezonul cald. Nu doar că radiază sensibilitate și inocență, rochia albă oferă multe oportunitatea de a experimenta accesorii diferite nuanțe.

fashion1În vara anului 2015, puteți alege să purtați o rochie cu lungimea până la genunchi. De fapt rochiile midii sunt modelele cel mai frecvent întâlnite în colecțiile designerilor pentru vara 2015. Cele mai populare modele sunt rochiile tăiate de la talie, tip creion, drepte și jos asimetrice.

Rochiile cochete și feminine ale anilor ’50 și ’60 sunt încă relevante în timpul verii 2015. Ele subliniază curbele feminine. Culorile sunt luminoase și saturate. De asemenea domină și bulinele.

Vara este cel mai bun sezon pentru a experimenta cu diverse imprimeuri, deoarece acestea permit utilizarea soluțiilor de culoare și personalizate. În plus, modă contemporană va permite să amestecați diferite printuri, atât timp cât o faceți cu atenție.

Printurile nu ies din modă niciodată și sunt prezente pe toate ținutele și accesoriile noastre. Acestea va ajută să obțineți un aspect spectaculos și elegant care atrage instantaneu atenția.

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page