Editoriale, People-Passion-Performance — decembrie 19, 2017 at 13:46

Groupama Asigurări sprijină performanța

by

Groupama Asigurări, lider pe piaţa de asigurări din România, recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 67.000 de companii, s-a alăturat Partener evenimentului ”People-Passion-Performance”, organizat de Consiliul Local al Întreprinderilor Mici și Mijlocii Călărași, revista Trend, ziarul și site-ul Argument.

Evenimentul este  dedicat promovării antreprenoriatului  și întreprinzătorilor, susţinerii şi încurajării performanţei şcolare, unul dintre cei mai relevanți indicatori ai unui învăţământ de calitate. Investiţia în educaţie, performanţă şi succes trebuie să rămână o prioritate constantă pentru noi.

Tema” People-Passion-Performance” sub care se va desfășura evenimentul, urmărește  evidențierea, încurajarea, promovarea, recompensarea și oferirea respectului binemeritat, tuturor celor care au depus eforturi pentru a atinge performanţa, pentru a obține excelența, indiferent de vârstă sau domeniul de activitate.

În cadrul evenimentului se va desfășura  Licitația ”10 de Nota 10”, cu obiectivul de a premia 10 elevi care au atins performanța și excelența din 2 licee de top călărășene. Copiii au fost selectați de către conducerile Liceului Teoretic Mihai Eminescu și Colegiului Național Barbu Știrbei.

Suntem încurajați în acțiunea de răsplătire a performanței de contribuția entuziastă cu lucrări de artă oferite de artiști locali și artiști naționali, pictori, sculptori, cât şi obiecte donate de oameni de afaceri, parteneri ai organizației noastre, care şi-au arătat întreaga susţinere pentru această cauză, prin obiectele donate pentru Licitația ”10 de Nota 10”.

Despre GROUPAMA ASIGURARI

Groupama Asigurări, lider pe piaţa de asigurări din România, recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 67.000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu 34.000 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când evenimente neprevăzute apar.

In anul 2018 pentru segmentul de business dorim să răspundem cât mai bine cerinţelor si provocărilor industriilor din România. Astfel, am optimizat produsul de asigurare agro pe segmentul viţă de vie şi pomi fuctiferi, pregătim un pachet dedicat domeniului IT, asigurăm pachete speciale companiilor care achiziţionează asigurări de viată şi sănătate pentru angajaţi, oferim consultanţă şi avem oferte dedicate în domeniile: construcţiiproducţiecomerţHorecaservicii de consultanţă etc.

Pentru mai multe informaţii vă invităm sa accesaţi site-ul nostru: www.groupama.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page