De pe la noi, Editoriale — iulie 13, 2014 at 23:43

GROPARII SLOBOZIEI SI-AU TRAS MASINA DE FITE! MERITA SI EI LA CAT DE MULT AU MUNCIT SA NE DISTRUGA…

by

In timp ce in Slobozia de 5 ani nu este apa potabila ci una toxica,nu exista locuri de munca,nu exista investitori, NU ESTE VOIE SA SE ACCESEZE FONDURI EUROPENE care ar ajuta la crearea locurilor de munca,in timp ce in oras inca mai exista strazi neasfaltate, strazi fara apa si canal,in timp ce Urziceniul isi doreste un referendum pentru a trece in SAI motivand ca Slobozia ii trage in jos, groparii orasului ne mai arata inca o data ca ne sfideaza si isi bat joc de noi.

sloUltima achizitie a primariei este o limuzina Hyundai, ultimul tip! Nu are rost sa ne intrebam din ce bani sau de ce trebuia sa isi plimbe hoiturile in asemenea masina in timp ce in oras nu se intampla nimic decat serbari pentru zilele orasului,mai vin niste moaste pe care le conduc tot alaiul de popi psd-isti in frunte cu stoica si ciuperca, piosii, de intram de multe ori in confuzie, nu stim care sunt moastele si care sunt ei. Cam atat se intampla in orasul unde tuturor le e frica sa isi spuna parerea si sa isi ceara drepturile!

Alta isprava a tovarasilor moaste este ca RAJA Constanta a cumparat de la S.C.AMONIL, sediul URBAN S.A. Candva RAJA a venit cu propunerea sa aduca fonduri europene pentru a fora alte puturi iar primaria nici nu a vrut sa auda, acum totul se face cu usile inchise. De ce, tovarasul primar??? Oare nu intelegeti ca noi va platim sa gospodariti orasul nu sa il distrugeti?!

Mihaela Stoica

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page