Comunicate de presă, Ultimile Știri — ianuarie 23, 2014 at 01:03

Grav accident rutier pe DN 4 soldat cu o persoană decedată

by

Un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Buciumeni, pe DN 4, la km 31,  pentru preluarea şi acordarea primului ajutor mai multor persoane, victime ale unui accident rutier 

accident

În data de 21.01.2014, ora 07.42, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitate prin intermediul 112, să intervină pe raza localităţii Buciumeni, pe DN 4, la km 31, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor mai multor persoane, victime ale unui grav accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, un autocamion şi două autoturisme.

Echipajul de descarcerare a intervenit pentru extragerea a două persoane rămase blocate într-un autoturism înmatriculat în Bucureşti (cel mai afectat în urma accidentului), în care se aflau 5 persoane (3 bărbaţi şi 2 femei).

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au folosit echipamentele din dotare, foarfecele şi depărtătorul hidraulic, pentru tăierea stâlpilor laterali ai autoturismului în vederea extragerii celor două victime rămase încarcerate: Gheorghiţă I. (conducător auto) care prezenta traumatisme la nivelul membrelor şi Carmen D. (pasageră) care nu mai prezenta semne vitale, fiind declarată decedată de către un echipaj S.A.J.

Echipajul de prim ajutor SMURD a acordat îngrijiri în cazul a două victime ale accidentului (ambele pasagere în autovehicul), Ionel V., în vârstă de 29 de ani şi Mircea S., în vârstă de 36 de ani, ulterior aceştia fiind transportaţi la spital.

Celelalte victime ale accidentului au primit îngrijiri din partea ambulanţelor S.A.J.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Plt. maj. Tătăranu Ştefan-Ovidiu 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page