Femei şi Bărbaţi — iulie 8, 2013 at 15:56

GOALĂ LA ORIZONTALĂ

by

goala-la-orizontalaOra 3. Momentul acela când totul se oprește. Parcă și timpul îngheață. Liniștea perfectă e gâdilată doar de sunetul hainelor ei care cad. Întâi tricoul. Apoi chiloțeii negri cu dantelă. Își prinde părul stând goală în fața oglinzii. Mai aruncă o privire fugară înspre reflexia ei și zâmbește.

Se tolănește în pat. Lenjeria rece îi îmbrățișează corpul cald. Se întinde și oftează. Se întoarce pe burtă iar sfârcurile i se întăresc la atingerea cearceafului rece. Cu o mână sub cap și cealaltă mângâindu-i piciorul îi spune lui, celui din telefon: Nu mă enerva, că-ți spun pe nume! Chicotind se învelește întorcându-se pe spate. Întunericul o învăluie lin. Somnul îi îngreunează pleoapele. Cuvintele devin mai rare și mai leneșe. Respirația se relaxează și ea. Cu o voce caldă și sexy îi spune lui: Noapte bună, te pupăcesc.

Ora 3. Deși totul se oprește, el are energie de parcă doar ce s-ar fi trezit. Nuanțele de gri ale umbrelor din cameră par să fie fluide. În telefon pare că încă se-aud doar niște foșneli de haine care cad. Imaginația lui duce filmul mai departe:

Stând tolănit în pat o așteaptă pe ea. În mintea lui deja o devorează cu buzele. Nerăbdarea și goliciunea ei îi provoacă un început de erecție. Vine lângă el în pat. Se întoarce cu spatele la el și el o îmbrățișează. Trupurile lor se lipesc și un fior rece, electrizant, îi străbate  pe amândoi. Ea știe că el este excitat. El știe că ea este excitată. În îmbrățișarea tandră timpul se oprește și pentru el. Îi mângâie brațul. Zâmbind ea se întoarce cu fața spre el. Din oglinda de pe perete, spatele și fesele ei completează imaginea în care buzele, chipul, sânii vin să ridice miza. Îl sărută. Întâi ușor. Apoi mai apăsat. Limba ei îi mângăie buza lui de jos. Apoi urmează un sărut umed și lent, savurat de amândoi și un nou fior le traversează corpurile. Mâna ei coboară spre …

Ora 4. De mai bine de jumătate de oră ea adormise. El continuă să-și imagineze cum merge filmul mai departe. După încă jumătate de ceas adoarme și el. Un somn greu, calm, odihnitor, fără vise.

–ENK–
Foto: http://goo.gl/L12q8, Sursa: http://retoerotica.wordpress.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.