De prin lume adunate — iulie 31, 2014 at 11:23

Glanda Pineala, misteriosul organ prin intermediul caruia se avanseaza ezoteric in lumea fizica! Glanda Pienala este Ochiul Atotvazator din piramida masonica

by

Piramida si ochiul atotvazator este un simbol ocult masonic. Este un fapt dovedit prin scrierile parintilor fondatori si documentatia masonica.Simbolul Piramida si ochiul atotvazatoreste de fapt reprezentatia Glandei Pineale sau al treilea ochi. In centrul creierului tau este o mica glanda, numita Glanda Pineala.

glanda pinealaSe numeste pineala pentru ca are forma unui con de pin. Acesta este centrul geometric exact al creierului tau! Aceasta este foarte importanta in culturile antice.

Energia Kundalini 
sarpele kundaliniKundalini este puterea divina primordiala din interiorul nostru care de obicei, este latenta, nemanifestata. In trecut au existat sfinti sau calugari care au reusit sa manifeste aceasta energie, realizand minuni ca teleportare, citirea gandurilor, invizibilitate etc. Aceasta stare a fost atinsa doar prin credinta si rugaciune. Sediul ei este osul triunghiular de la baza coloanei vertebrale, numit sacru (Hieron Osteon). Grecii antici care i-au dat aceasta denumire i-au atribuit o semnificatie deosebita, deoarece acest os ardea cel mai greu la incinerarea corpului. De asemenea, egiptenii acordau o mare importanta osului sacru, ca fiind lacasul unei forte supranaturale. Kundalini (Spirala, in sanscrita) mai apare incolacita precum un sarpe si de aceea i se mai spune Puterea Sarpelui. Constientizarea energiei Kundalini in fiinta umana era considerata de catre marii intelepti ai antichitatii drept cunoasterea suprema. Aceasta cunoastere subtila era rezervata numai celor care atingeau un inalt grad de puritate si sfintenie, dobandite prin puterea credintei si rugaciunii. Cel care aveau acces la aceasta cunoastere se numea Invator Spiritual, cel mai bun exemplu fiind Iisus Hristos.

Functionarea energiei Kundalini.
Cand treci prin aceasta meditatie Kundalini, ideea este ca trebuie sa inalti “sarpele”Kundalini. Adevarata inaltare a sarpelui Kundalini o reprezinta coliziunea impreuna a chakrelor in acest set de sfere concentrice. Atunci cand faci asta, focalizezi totul intr-un punct din creierul tau. Aceasta reprezinta unirea chakrelor.

Chakrele sunt de fapt nivelurile pe care se gasesc functiile tale cerebrale si constiinta ta. Faptul ca aceste Chakre exista a fost demonstrat de stiinta si ele mai sunt numite si centri energetici sau centri ai constiintei.

Prezenta Glandei Pineale in vechile culturi. 

shivaVechile culturi se pare ca aveau un respect deosebit pentru glanda Pineala (al treilea ochi), caci o intalnim in nenumarate texte, picturi si monumente. Osiris, zeul lumii subterane din mitologia Egipteana, este prezentat aratand cum energia Kundalini se urca spre Glanda Pineala, punctul de intalnire al tuturor energiilor. Cand toate chakrele se muta in jurul  capului, avand in centru glanda pineala, putem avea acces la celalalt taram (la alte dimensiuni mai inalte). In Hinduism, zeita distrugerii si daramarii Vechiului pentru a purifica calea Noului, Shiva, are parul coafat ca  un con, avand incolacit in jurul gatului un sarpe si desenul celui de-al 3-lea ochi, in mijlocul fruntii.

Zeul vinului Bachus, este reprezentat tinand in mana un sceptru ce are in varf un con. Alcoolul nu a fost denumit intamplator si spirt (eng. spirit), ci ca fiind legat de spirit, pentru ca el are capacitatea de a deschide Glanda Pineala.

In Matei 6.22 Iisus spune: “Luminatorul trupului este ochiul (atentie, ochiul, adica al 3-lea ochi, nu ochii). Daca va fi ochiul tau curat, tot trupul tau va fi luminat.”

Cum actioneaza Glanda Pineala si suprimarea acesteia de catre Oculta, zi de zi ? 
Trezirea Glandei Pineale are efecte extraordinare asupra expandarii constiintei si deschide accesul la toate cunostiintele universale. Aceasta glanda se activeaza dupa ce nu mai este bombaradata de fotonii trimisi de ochi, deci in prezenta intunericului. Ea emite apoi melatonina, o substanta care calmeaza sistemul nervos inainte de culcare. Starile de somn si visare sunt similare cu cea de meditatie, transa, hipnoza sau experiente mistice. Dimetriltriptamina(DMT) este o alta substanta pe care Glanda Pineala o secreta dand un ultim impuls in vederea deschiderii portii spirituale.

chakrasDar, iata ca in vechile culturi aceasta glanda este reprezentata prin simboluri ca cel al sarpelui, sau reprezentata la zeii subteranului in cazul Egiptenilor si cel al distrugerii in cazul Hindusilor. Aparitia Crestinismului ne-a oferit insa o alta cale de a activa aceasta capacitate pe care omul o detine. Iisus a spus “Eu sunt Calea ,Adevarul si Viata”. Deci, iata ca o noua Cale ne este oferita de a activa Glanda Pineala si ceea ce ofera activarea acesteia. Aceasta glanda poate fi folosita si in SENS POZITIV, asa cum este efectul credintei crestine, dar poate fi folosita si in SENS NEGATIV, lucru care se practica cel mai probabil de vechile civilizatii, iar in zilele noastre de Oculta. Exact ca Focul.
In interiorul sau glanda pineala este umpluta cu apa care in timp se calcifiaza din cauza dietei gresite, a fluorului din pasta de dinti, fluoritei din apa sau a bauturilor gazoase. Asa se explica si scaderea interesului pentru spiritualitate a maselor, in ultimii zeci de ani, precum si cresterea numarului ateilor.

Simbolismul din Biblie referitor la semnul fiarei, situat pe frunte (punctul negru), reprezinta situatia cand esti prizonier in lumea materiala, fara a avea acces la cea spirituala, adica traiesti in intuneric, cum este cazul majoritatii oamenilor. Structura interioara a glandei este similara cu a retinei ochilor, de aceea a fost denumita al 3-lea ochi sau ochiul spiritual. In absenta luminii, in jurul glandei pineale se formeaza un scut eletro-magnetic, care are rolul de a o izola de toate radiatiile exterioare din spatiu-timp, in scopul de a receptiona informatii din timp-spatiu. In interiorul sau se formeaza mici molecule de microclusteri care se transforma in unde permitand perceptia. Nu intamplator glanda pineala are cea mai mare concentratie de sange din corp, ci pentru ca are nevoie de multa energie pentru a se activa. Substante ca LSD sau DMT au capacitatea de a o deschide fortat si de a-i accelera functionarea, insa, cateodata, pot duce la blocarea ei, aparand halucinatii. Halucinatiile apar ca urmare a lipsei de somn, cand melatonina este secretata in timp ce esti treaz. Aceasta se intampla in cazul bolnavilor de schizofrenie.

pineal glandGlanda pineala trebuie privita ca fiind o poarta hiperdimensionala  naturala. Studiul timpanului urechii a aratat ca pozitia acestuia este in unghi. Dupa modelul sau a fost realizat un microfon tridimensional, apoi sunetul a fost redat in difuzoare holografice, obtinundu-se sunet holografic similar cu o holograma de lumina. Lobii urechii au unghiurile egale cu cele ale marii piramide din Egipt dupa care se poate forma un tetraedu regulat, care atunci cand stam asezati cu fata in sus are in centrul sau… ce credeti? Glanda Pineala.
Nu-i asa ca natura este mai inteligenta decat cea mai fantastica imaginatie omeneasca?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page