Ultimile Știri — iulie 8, 2014 at 10:01

În Giurgiu continuă să apară semne! Apa Dunării a devenit sângerie

by

În Giurgiu continuă să apară semne! Apa Dunării a devenit sângerie

În Giurgiu continuă să apară semne! Apa Dunării a devenit sângerie

Dupa aparitiile spetaculoase semnalate in municipiu si judet in urma cu ceva timp de presa locala (preluate si de cea nationala), un alt fenomen miraculos (inexplicabil) atrage atentia giurgiuvenilor; apele Dunarii au devenit sangerii!

In ultimele zile mai multi giurgiuveni aflati pe malul Dunarii, in diverse puncte ale orasului, au observat faptul ca apa Dunarii a capatat o culoare usor rosiatica, niciunul dintre cei care au vazut misteriosul fenomen neputandu-si explica aparitia acestuia.

Cei mai ingrijorati (fiind primii care au luat contact cu misterioasa aparitie) sunt pescarii, acestia temandu-se ca pestii vor fi primii care vor fugi ingroziti, in dorinta de a scapa de eventualele neajunsuri pe care le-ar putea provoca fenomenul de insangerare a apei, ei, pescarii, vazandu-si amenintata activitatea zilnica.

Niciunul dintre giurgiuvenii care au vazut ciudata culoare rosie a apei Dunarii nu gaseste o explicatie plauzibila, afirmand ca, daca roseala apei nu este un semn, atunci poate fi o colorare cu minerale aduse de apa din amonte, in urma inundatiilor ce au avut loc in tarile riverane Dunarii sau, poate, o inmultire exploziva a unor microorganisme acvatice, determinata de incalzirea accentuata a vremii.

In istorie sunt consemnate asemenea lucruri misterioase, ba chiar in “Apocalipsul Sfântului Apostol Ioan”, Capitolul 16, paragrafele 3 si 4, se face referire la un fenomen asemanator, de însângerare a apei:
“Şi al doilea înger a vărsat cupa lui în mare, şi marea s-a prefăcut în sânge ca de mort, şi orice suflare de viaţă a murit, din cele ce sunt în mare. Iar cel de al treilea a vărsat cupa lui în râuri şi în izvoarele apelor şi s-au prefăcut în sânge”.

Cert este ca factorii raspunzatori de calitatea apei si a mediului nu au constatat nicio anomalie de natura microbiologica, care sa puna cumva in pericol viata faunei acvatice si, cu atat mai putin, a oamenilor.

Acum, zicem si noi, fenomenul cu pricina, manifestandu-se si in amonte si aval de Giurgiu, nu poate fi interpretat ca un semn legat de notele mici la Evaluare si Bacalaureat obtinute in judetul nostru…

N.R. Prin sintagma “aparitii spectaculoase” am avut in vedere vijelia si grindina din municipiu si tornadele semnalate in zona Mihailesti; fac aceasta precizare pentru a nu va duce gandul la altceva!

Si un PS: recunosc faptul ca subiectul mi-a fost inspirat de un reportaj difuzat de TV Giurgiu.

http://giurgiuonline.net/in-giurgiu-continua-sa-apara-semne-apa-dunarii-a-devenit-sangerie/

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page