Clubul de Excelenţă, Cultură şi Educaţie — februarie 2, 2014 at 21:28

„Gigantul” Mihăiţă Ene din Cuza Vodă, judeţul Călăraşi concurent la Next Star

by

Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră sunteţi la curent cu faptul că unul dintre copii minunaţi, membru al trupei de teatru „Giganţii” din Cuza Vodă,  a participat şi a trecut de faza de preselecţii al faimosului concurs Next Star, care aduce în faţa noastră prin intermediul televiziunii talente cu adevărat ieşite din comun. „Gigantul” se numeşte Ene Ionel Mihăiţă.

mihaita ene1

Felicitări, dragul meu şi tot succesul din lume!!! Meriţi cu prisosinţa să fii acolo, între cei mai buni şi mai talentaţi copii ai ţării.

„Totul a pornit de la o poezie, din grădiniţă – apropo, aşa am auzit şi de la Ion Dichiseanu, că totul porneşte de la o poezie- atunci când ţi se descoperă talentul ştii care este drumul tău în viaţă. Mă bucur când câştig, asta înseamnă că am reuşit să transmit mesajul. Este greu, dar dacă te ocupi cu seriozitate nu ai cum să nu reuşeşti! Eu la fiecare competiţie am luat premiu de interpretare”. – Ene Ionel Mihăiţă

Şi Mihăiţa Ene a demonstrat că se poate!!! Cu multă muncă şi seriozitate acest copil a demonstrat că imposibilul nu există.

Liliana Manea

mihaita ene

Citeşte şi :  Am primit ca dar de Crăciun nişte îngeri!…

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page