Anunţuri, Ultimile Știri — martie 14, 2015 at 14:38

Ghid unic pentru viitoarele apeluri in cadrul Axei Prioritare 1 a Programului Operational Competitivitate 2014 – 2020, lansat in consultare publica

by
downloadMinisterului Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management a Programului Operational Competitivitate 2014 – 2020 si Organismul Intermediar pentru Cercetare din cadrul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica si Inovare, anunta lansarea in consultare publica a schitei Ghidului unic al solicitanului – Axa Prioritara 1 „Cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare in sprijinul competitivitatii economice si dezvoltarii afacerilor”.

Documentul va sta la baza apelurilor lansate in cadrul Axei Prioritare 1 a acestui program si anume:

  • Sectiunea A: Investitii pentru departamentele de cercetare-dezvoltare ale intreprinderilor;
  • Sectiunea B: Clustere de inovare;
  • Sectiunea C: Intreprinderi inovatoare de tip start-up si spin-off;
  • Sectiunea D: Intreprinderi nou-infiintate inovatoare;
  • Sectiunea E: Atragerea de personal cu competente avansate din strainatate;
  • Sectiunea F: Proiecte de investitii pentru institutii publice CD/ universitati;
 • Sectiunea G: Parteneriate pentru transfer de cunostinte.

Precizam ca documentele aferente sectiunilor A – E au fost supuse consultarii publice si in perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, sub forma de propuneri de ghiduri ale solicitantului pentru fiecare actiune in parte. Sectiunile F, respectiv G, sunt lansate pentru prima data in consultare publica.

Ghidul unic al solicitanului – Axa Prioritara 1 POC 2014 – 2020 este supus consultarii publice pana la data de 17 martie a.c.

Intrebarile referitoare la Ghidul unic al solicitanului, precum si propunerile si sugestiile formulate pe marginea documentelor publicate pot fi transmise catre Organismul Intermediar pentru Cercetare la urmatoarea adresa de e-mail:structurale@ancs.ro.

Sursa: Ministerului Fondurilor Europene

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page