Anunţuri, Ultimile Știri — iunie 18, 2014 at 22:25

Gheorghiţă Cărtuşanu:Filipescu este un om de cuvânt,Drumul judeţean 100 este prins în planul de modernizare la Consiliul judeţean pe anul 2014.

by

cartusanu

Gheorghiţă Cărtuşanu este nu doar primarul care îi reprezintă pe locuitorii din Fundeni ci în mod special prietenul lor.

Pentru mine este important ca cetăţenii să aibă încredere, că le voi reprezenta interesele şi voi încerca întotdeauna să le rezolv problemele cu care se confruntă, a declarat Gheorghiţă Cărtuşanu,primarul comunei Fundeni.

Priorităţile mele  vizea instituţiile de învăţământ, iluminatul public stradal, investiţiile şi siguranţa cetăţeanului, a adăugat Cărtuşanu.

„In permanenţă, am încercat să fac ceva pentru localitate, să dau seriozitate instituţiei pe care o conduc şi să fac astfel încât primăria să aibă relaţiile cele mai bune cu cetăţenii“. O  echipă  de angajaţi în cadrul căreia îi promovez pe cei mai capabili şi cărora le pasă de comunitate.

Acum ne preocupăm pentru proiectul de moderniyare al grădiniţei nr. 3.

Gheorghiţă Cărtuşanu primar PDL  spune că interesele comunităţii dar şi disponibilitatea Preşedintelui CJ Răducu Filipescu pentru interesele cetăţenilor din Fundeni, au creat relaţii favorabile.

Preşedintele CJ Răducu Filipescu este un om de cuvânt. Deşi adversari politici, la momentul luării deciziei,Filipescu s-a aplecat asupra nevoilor comunei Fundeni  şi a promis sprijin pentru reabilitarea drumului judeţean  100. Şi s-a ţinut de cuvânt. Drumul judeţean 100 este prins în programul de reabilitare   pe 2014,  al consiliului judeţean.

Senatorul Iulian Dumitrescu este un om politic deosebit, a mai spus Gheorghiţă Cărtuşanu. Un comportament politic aparte,eleganţă şi echilibru . Şi această părere mi-am făcut-o încă de pe vremea de când eram pe baricade diferite, a luptei politice. Interesul şi preocuparea senatorului, pentru comuna Fundeni, m-a onorat şi este fundamental unor relaţii fructuoase, a încheiat primarul comunei Fundeni,Gheorghiţă Cărtuşanu.

A consemnat Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page