Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 1, 2015 at 16:26

Gala Liceelor Călărașene – „Să știi mai multe, să fii mai bun!”

by

Gala Liceelor Călărașene – „Să știi mai multe, să fii mai bun!” reprezintă o invitație și, totodată, o provocare pentru liceenii călărașeni.

gala liceelorÎn  săptămâna ” Școala altfel”, 06 – 09 Aprilie 2015, Asociația culturală călărașeană Kadima, în parteneriat cu Centrul Cultural Județean Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Primăria Călărași și în acord cu apelul Ministerului Educației și Cercetării Științifice privind programul “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!’ organizează o competiție inedită, la care îi invităm pe toți liceenii călărașeni să știe mai multe, să fie mai buni.

Pe parcursul celor patru zile, 06 – 09 Aprilie, în cadrul probelor de istoria și geografia Călărașiului, de arte plastice, canto, coregrafie, desfășurate în sala ‘Barbu Știrbei’ a Centrului Cultural Județean Călărași, precum și în cele de sport, voluntariat, desfășurate în parcul Dumbrava, liceeni vor avea ocazia să își prezinte liceul, să își dezvăluie talentele în muzică, dans, arte plastice, cunoștintele de cultură generală sau să ne surprindă cu momente inedite.

Invităm liceenii călărașeni să-și susțină liceul în această competiție și să fie alături de cei care îi vor reprezenta, atât pe parcursul celor trei zile când se vor desfășura probele, 06 – 08 Aprilie, cât și în ziua Galei, 09 Aprilie, când cei mai buni vor fi premiați. Un proiect susținut de TenarisSilcotub.

Coordonator proiect: Isabella Grosu

PROGRAM:

Luni, 06 Aprilie 2015,  începând cu orele 10 :00
Liceul Danubius +  Liceul Tehnologic ,,Dan Mateescu” +
Colegiul Agricol ‘Sandu Aldea”

Marti, 07 Aprilie 2015, începând cu orele 10 :00
Colegiul Național ,,Barbu Știrbei” + Liceul Tehnologic Transporturi Auto +
Liceul Teoretic “ Mihai Eminescu”

Miercuri, 08 Aprilie 2015, începând cu orele 10 :00
Colegiul Economic + Colegiul Tehnic ,,Ștefan Bănulescu”

Joi, 09 Aprilie 2015, începând cu orele 10:00
Gala Liceelor

Vineri, 10 Aprilie 2015, începând cu orele 09:30

Spectacolul de teatru pentru copii “Cartea Junglei”, regia: Octavian Jighirgiu –  Teatrul ”Ion Creangă” București. Durată piesă: 80 de minute.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page