Clubul de Excelenţă — decembrie 9, 2019 at 22:59

Gala Anuală A Premiilor”10 DE NOTA 10”: Portret de Premiant – PARASCHIV THEODOR VLAD

by

Gala Anuală a Premiilor ”10 de Nota 10”, ediția a II-a, ce se va desfășura în data de 13 decembrie 2019, la Călărași, are ca și scop promovarea, susținerea  și stimularea excelenței în educația formală și nonformală, pentru dezvoltarea potențialului maxim al adolescenților și tinerilor, pentru o bună adaptare și integrare a acestora într-o societate dinamică, care își schimbă paradigmele foarte rapid.

În Gală sunt premiați tineri extraordinari și determinați să-și facă un viitor, tineri pe care nimic nu îi împiedică însă să își împlinească aspirațiile și visurile, tineri care își doresc să fie performanți și ating excelența. Considerăm că România este reprezentată de copiii frumoși și extraordinari de buni, care au nevoie și cărora trebuie să le acordăm atenție, să-i încurajăm și să îi motivăm să fie performanți și excepționali, pentru că sunt unica noastră soluție spre un viitor mai bun.

Prin intermediul Galei Anuale A Premiilor”10 DE NOTA 10” – ediția a II-a, care se va desfășura sub tema specială ”Excelența premiază Excelența”, se urmărește  evidențierea, încurajarea, promovarea, recompensarea și oferirea respectului binemeritat, tuturor celor care au depus eforturi pentru a obține excelența în domeniul educației, antreprenoriatului, leadership-ului comunitar, politicului și de ce nu, al administrației publice. Dorim să ne arătăm admiraţia şi să oferim respect tuturor celor care au depun eforturi pentru a atinge performanţa, un obiectiv care trebuie încurajat, promovat şi răsplătit.

PARASCHIV THEODOR VLAD este unul dintre premianții Galei Anuale A Premiilor”10 DE NOTA 10” – ediția a II-a.

Este elev  al Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu” în clasa a XI-a profil matematica-informatica, intensiv engleză, iar după terminarea liceului își dorește să urmeze cursurile Facultății de Automatică din Universitatea Politehnică București.

Este o persoana sociabilă, inteligentă, amuzantă și, când este nevoie, serioasă. Materiile sale preferate sunt matematica și informatica. Nu îi place să învețe lucrurile mecanic, ci preferă să le înteleagă și să le învețe logic.

Pentru că pasiunea sa sunt calculatoarele, stăpânește foarte bine limbajul de programare C++ ceea ce îi permite să rezolve probleme cu un grad ridicat de dificultate. De asemenea, în prezent studiază un alt limbaj de programare, respectiv Java, cu ajutorul căruia crează diferite aplicații utile în viața cotidiană.

Pe perioada parcursului său școlar Theodor a demonstrat că este un elev inteligent, serios, aplecat spre studiu și profunzimea cunoașterii și a obținut rezultate meritoase:

Clasa a XI-a

 • Premiul I cu media generală 9,96.
 • Locul I la Olimpiada de Informatică – etapa județeană
 • Locul II la Olimpiada de Matematică – etapa județeană
 • Bursă de merit primită de la Tenaris Silcotub Zalău, pentru rezultatele din anul școlar 2017-2018.
 • Pentru rezultatele din anul școlar 2018-2019 a fost din nou selectat pentru a primi bursa de merit de la Tenaris Silcotub Zalau.

Clasa a X-a

 • Premiul I cu media generală 9,92.
 • Locul I la Olimpiada de Informatică – etapa județeană, calificat la etapa națională.
 • Locul II la Olimpiada de Matematică – etapa județeană.
 • Locul III la Concursul Internațional de Matematică “Călărași-Silistra”.

Clasa a IX-a

 • Premiul II cu media generală 9,88.
 • Locul I la Olimpiada de Informatică – etapa județeană, calificat la etapa națională.
 • Locul I la Olimpiada de Matematică – etapa județeană.
 • Locul I la Concursul Internațional de Matematică “Călărași-Silistra”.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page