Clubul de Excelenţă — decembrie 9, 2019 at 23:55

Gala Anuală A Premiilor”10 DE NOTA 10”: Portret de Premiant – CRISTIAN TUDORACHE

by

Gala Anuală a Premiilor ”10 de Nota 10”, ediția a II-a, ce se va desfășura în data de 13 decembrie 2019, la Călărași, are ca și scop promovarea, susținerea  și stimularea excelenței în educația formală și nonformală, pentru dezvoltarea potențialului maxim al adolescenților și tinerilor, pentru o bună adaptare și integrare a acestora într-o societate dinamică, care își schimbă paradigmele foarte rapid.

În Gală sunt premiați tineri extraordinari și determinați să-și facă un viitor, tineri pe care nimic nu îi împiedică însă să își împlinească aspirațiile și visurile, tineri care își doresc să fie performanți și ating excelența. Considerăm că România este reprezentată de copiii frumoși și extraordinari de buni, care au nevoie și cărora trebuie să le acordăm atenție, să-i încurajăm și să îi motivăm să fie performanți și excepționali, pentru că sunt unica noastră soluție spre un viitor mai bun.

Prin intermediul Galei Anuale A Premiilor”10 DE NOTA 10” – ediția a II-a, care se va desfășura sub tema specială ”Excelența premiază Excelența”, se urmărește  evidențierea, încurajarea, promovarea, recompensarea și oferirea respectului binemeritat, tuturor celor care au depus eforturi pentru a obține excelența în domeniul educației, antreprenoriatului, leadership-ului comunitar, politicului și de ce nu, al administrației publice. Dorim să ne arătăm admiraţia şi să oferim respect tuturor celor care au depun eforturi pentru a atinge performanţa, un obiectiv care trebuie încurajat, promovat şi răsplătit.

CRISTIAN TUDORACHE este unul dintre premianții Galei Anuale A Premiilor”10 DE NOTA 10” – ediția a II-a.

Este unul dintre elevii speciali cu care m-am întâlnit în cariera mea profesională. În rezolvările pe care le-a dat unor probleme dificile cu care l-am provocat am descoperit cu încântare și satisfacție  inteligența și potențialul imens pe care le posedă. Acuratețea și rigoarea de care dă dovadă denotă înțelegerea conceptelor și utilizare creativă a cunoștințelor teoretice.

În anul școlar 2017-2018 a participat la Olimpiada de Tehnologia Informației etapa națională , unde a obținut medalia de bronz. În anul școlar 2018-2019 a obținut Premiul II la Olimpiada de Informatică – etapa județeană și mențiune la Olimpiada de Tehnologia Informației – etapa județeană.

Ocuparea locului doi la nivel național în cadrul Concursului Internațional de Matematică Aplicată Cangurul reprezintă încă o dovadă palpabilă a creativității sale în rezolvarea problemelor dificile ,atât teoretice cât și practice. Toate cele de mai sus demonstrează că elevul Tudorache Cristian este preocupat de cunoaștere și performanță .

A participat la proiectele: MaST, GROW, SEMEP (proiect UNESCO) și a obținut locul II în tabăra națională astrofizica ” Marin Dacian Bica”.

Aptitudinile pe care le manifestă pentru matematică și informatică îl recomandă pentru o viitoare carieră strălucită într-unul dintre aceste domenii.

Recomandare prof. Dan Marinache

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page