Anunţuri, Ultimile Știri — mai 8, 2015 at 15:04

Gabriel Cotabiţă a fost resuscitat și dus la Spitalul Floreasca

by

Gabriel Cotabiţă a fost găsit inconştient într-un hotel din Capitală, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, după ce a fost resuscitat şi stabilizat. Cântăreţul a fost internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca, fiind intubat şi ventilat mecanic, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Bogdan Opriţa.

cotabitaPotrivit sursei citate, cântăreţul a fost găsit în stop cardiac, în stare de inconştienţă, a fost resuscitat şi a răspuns rapid manevrelor.

Bogdan Opriţa a precizat că, în prezent, cordul şi-a reluat activitatea, iar pacientul este în terapie intensivă, fiind intubat şi ventilat mecanic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că un echipaj SMURD a fost solicitat, în jurul orei 13.00, la un hotel din Capitală, unde se afla o persoană în stare de inconştienţă.

La faţa locului au fost trimise două echipaje medicale, iar, după ce persoana respectivă a fost resuscitată şi stabilizată, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că un angajat al hotelului l-a găsit pe cântăreţul Gabriel Cotabiţă, în vârstă de 59 de ani, în stare de inconştienţă, acesta sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a fi trimis un echipaj medical.

Citeste mai departe pe mediafax.ro

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page