Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — decembrie 4, 2015 at 12:25

Futeţi băieţi, numai futeţi! Da’ mai şi iubiţi!

by

bigstock-Kissing-couple-portrait-44861005 - CopySerios, aveţi o singură viaţă, doar n-o s-o aruncaţi pe apa sâmbetei jucând Dota, League of Legends ori Counter Strike. Mai ieşim şi noi, ca băieţii, într-un club, bem ceva, agăţăm ceva şi, dacă avem noroc, o ducem ş-acasă pentru o rundă de tăvăleală. Aşa, cât să ne crească egoul.

Ş-apoi o luăm de la capăt. Ne mai mândrim ca fraierii în faţa prietenilor că noi am futut cu două mai multe decât prietenul nostru încă începător, că ne-a scris „una bună” şi că în seara asta avem o întâlnire la un vin cu tipa pe care am întâlnit-o weekendul trecut în club. Hah, iar i-o tragem cum putem.

E firesc să le placă sexul şi bărbaţilor, şi femeilor. Şi nu fiţi mitocani, adică să nu vă aud că o faceţi pe vreuna curvă pentru că a cedat din prima. Hormonii sunt aceiaşi pentru toţi, ce puşca mea! Ba chiar bucuraţi-vă că nu vă pune să-i recitaţi din Eminescu, Minulescu, Păunescu sau alţi –escu. Nu de alta, dar n-am şti mai mult de două versuri, pun pariu, şi n-am ajunge cu ea în pat prea curând!

Futeţi băieţi, dar mai şi iubiţi femeia. Vedeţi-o ca fiind completarea voastră, iar voi, completarea ei. Fiţi pansamente unul pentru celălalt atunci când sufletul s-a julit la contactul cu realitatea cruntă. Nu priviţi ca un cal, drept în faţă, adică femeia ca pe-o simplă bucată de carne. Nu de alta, dar, când te saturi să aduni trofee, amintiri şi lenjerie intimă uitată la tine, ai nevoie de-una care-ţi atinge mai întâi sufletul, chestia aia care este răspunzătoare pentru fericirea şi te face să te simţi un bărbat împlinit. Ai nevoie de-un cămin, de-o singură femeie care să-ţi însufleţească cele trei camere, pentru care să te dedici ca un tembel, s-o vezi zâmbind şi să ştii că tu eşti motivul.

La o vârstă îndemnul e clar: futeţi băieţi.

De la o vârstă, îndemnul se schimbă: iubiţi frumos şi sincer băieţi!

thediaryofadam

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page