Dezvoltare personală, Lifestyle — ianuarie 5, 2014 at 14:31

FRUMUSEŢEA EXISTĂ ŞI ÎN SCAUN CU ROTILE

by

Frumuseţea există dincolo de mentalităţi şi de necazuri. Purtată cu demnitate şi cu graţie, frumuseţea poate fi perfectă şi în scaun cu rotile.

frumusete in scaun cu rotile

12 fete imobilizate în scaune cu rotile au urcat pe scenă și au defilat în cadrul proiectului Atipic Beauty. Evenimentul este la ce-a de-a doua ediție, iar organizatorii vor că persoanele cu dizabilități să fie privite cu alți ochi.

Acest concept a fost inițiat de Magda în vârstă de 29 de ani, fost manechin, care în urma unui accident a ajuns în scaunul cu rotile. Dar nu s-a dat bătută și și-a continuat cariera în Germania, iar acum s-a întors în țară, cu multe speranțe.

“Pentru că am avut această oportunitate și am trăit câțiva ani într-o țară unde mentalitatea era altfel, mi-am dorit să revin în România și să schimb ceea ce lipsește la noi”, a explicat Magda Iuliana.

Tinerele aflate în aceeași situație au fost încântate de idee și s-au alăturat proiectului, iar scopul celor 12 modele care au urcat pe scenă în scaunul cu rotile a fost atins.Magda vrea ca în viitor să organizeze astfel de evenimente și în alte orașe din România, la care să ia parte cât mai multe persoane cu dizabilități.

Sursa:truezone.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page