Mâncare şi Băutură — mai 3, 2013 at 14:46

Friptura de miel cu miere

by

Friptura de miel cu miere

Ingrediente:

1 pulpa de miel ( 1,5 kg),

8 catei de usturoi,

cimbru uscat, rozmarin,

sare, piper,

6 linguri de miere,

ulei

Mod de preparare:

Pulpa de miel se spala. 5 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii.
Carnea se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.
Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi.
Se piseaza toate bine, in mojar, si cu amestecul rezultat se unge bine carnea.
Se sareaza.
Se pune intr-o tava cu 1 pahar de apa si se da la cuptor pentru circa o ora.
Cand e gata, se taie felii si se serveste cu salata verde.

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.