Mâncare şi Băutură — mai 1, 2014 at 10:30

Frigărui cu creveţi – reţeta pentru minivacanţă

by

Cu ocazia minivacantei de 1 Mai, toata lumea incinge gratarele si se relaxeaza in aer liber. Frigaruile cu creveti sunt o alternativa sanatoasa si gustoasa la preparatele traditionale pregatite la gratar.

frigarui crevetiIngrediente:

  • 20 de creveti decorticati de marime medie
  • 10 rosii cherry
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel zucchini
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

Preparare:

Dupa ce ai spalat toate ingredientele, taie ardeiul si dovlecelul in bucati de marime medie. Imparte ingredientele in 5 portii egale si insira-le pe cate un betisor special pentru frigarui, alternativ. Condimenteaza-le cu sare si piper dupa gust si stropeste-le cu putina zeama de lamaie. Incinge gratarul si coace frigaruile cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Frigaruile cu creveti se servesc calde, alaturi de o garnitura de orez sau de paste integrale. Le poti imbunatati cu putina verdeata proaspata si cu un sos cocktail special pentru fructe de mare.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page