Evenimente, Ultimile Știri — mai 17, 2015 at 12:31

Forumul National al IMM-urilor si Ziua Intreprinzatorilor

by

3-6993

TEMATICA : Oportunitati de finantare pentru IMM-uri in perioada 2015-2020

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania are deosebita placere de a va invita sa participati la lucrarile Forumului National al IMM-urilor avand ca tema “Oportunitati de finantare pentru IMM-uri in perioada 2015-2020” si la celebrarea Zilei Intreprinzatorilor din Romania aflata in acest an la cea de a XXII-a editie.

Cele doua evenimente organizate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Ministerul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri si cu Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Brasov, vor avea loc in data de 22 mai 2015, incepand cu ora 13.00, in sala NATO a Hotelului Piatra Mare din Poiana Brasov.

Evenimentele reunesc peste 200 de participanti, reprezentanti ai mediului de afaceri romanesc, ai autoritatilor centrale si locale, lideri de organizatii patronale si sindicale, oameni de afaceri, membri ai CNIPMMR, reprezentanti ai principalelor televiziuni, ziare si radiouri nationale.

Au fost invitati sa ia parte la acest eveniment dl. Prim-Ministru, Victor Ponta, dl. Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Finantelor Publice, reprezentanti ai autoritatilor de management.

Va rugam sa confirmati participarea dvs. la eveniment pana in data de 21 mai 2015, ora 14,00 prin e-mail la adresele:office@cnipmmr.rosecretariat@cnipmmr.ro, sau la numarul de telefon: 021/312.68.93.

Organizator: CNIPMMR, Ministerul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri si Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Brasov

Data: 22-05-2015

Locatie: Sala NATO a Hotelului Piatra Mare din Poiana Brasov

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page