Editoriale — decembrie 17, 2018 at 10:15

Florin Brișan și  Dan Alexa  cetățeni de onoare ai municipiului Călărași

by

Perfomanța Dunării   de a accede în prima ligă  a   fotbalului profesionist din România poartă amprenta de necontestat a doi profesioniști  Florin Brișan și Dan Alexa. Florin n Brișan un om de afaceri și un manager remarcabil a avut inteligența și flerul,motivația și tenacitate de  a-l convinge pe Dan Alexa să vină la Călărași.

Dan  Alexa un antrenor de excepție  a avut capacitatea și talentul de a forma o echipă care a adus multă bucurie iubitorilor fotbalului din Călărași.Împreună au format o  echiă care au salvat Dunărea de la retrogradare dar nu oricum ci ducând-o direct în prima ligă a fotbalului profesionist.Aceeasta e o performanță oriunde în lume.

Când erau în glorie am avut o poziție critică. Acum când Dunărea are o poziție dificilă și mulți încercă să se depărteze să nu uităm de performanța lor. Hai Dunărea! Ați putut cînd nimeni nu vă dădea nici o șansă,acum după ce ați confirmat sunteți condamnați să reușiți.

Pentru tot ce au făcut la Dunărea Călărași Florin Brișan și  Dan Alexa merită titlul de  cetățean de onoare al municipiului Călărași .

Merită subliniate și meritele Președintelui Consiliului Județean Vasile Iliuță și ale Primarului Daniel Drăgulin pentru această performanță.

 

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page