Anunţuri — decembrie 2, 2013 at 17:27

Finanțare de până la 200.000 de euro prin GAL Bărăganul de Sud Est

by

Luni,2 decembrie 2013,Grupul de Acțiune Locală-Bărăganul de Sud Est,  a lansat o  nouă sesiune de apeluri pentru finanțare prin FEADR axa 4 Leader .

La eveniment au participat Bogdan Georgescu-Vicepreședintele consiliului județean,Șerban Jenel-Directorul Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit , primarii Vasile Aurel-Jegălia,Ion Radu Aurel-Dragoș Vodă,Petre Pavel-Ciocănești,Iulian Radu-Dichiseni, Constantin Corbu-Grădiștea,Gabriel Oroianu-Vîlcelele,Victor Manea-Lupșanu, Ion Negoiță-Ulmu, fermieri,ONG-uri și consultanți.

Prezentarea noii sesiuni a fost făcută de  Ciprian Pandea responsabil cu animarea.

Nicolae Pandea-Președintele GAL Bărăganul de Sud Est a declarat că  a fost nevoie de schimbarea strategiei   și acordul autorității de finanțare pentru creșetera gradului de absorție și adaptarea  la noile condiții. Aceste modificări au făcut ca limita maxima de finanțare să se ridice la 200.000 de euro  pe proiect.

Procentele de cofinanțare nerambursabilă, precum și citeriile generale de accesare a sprijinului financiar sunt cele specifice investițiilor prin Măsura 41.111, 41.121, 41.123, 41.312, 41.313, 41.322 a), 41.322 b) si 421 sunt disponibile gratuit pe pagina de internet a APDRP (www.apdrp.ro) si a GAL „Bărăganul de Sud-Est” (www.baraganse.ro).

Pentru a putea beneficia de fondurile puse la dispoziție, potenţialii beneficiari trebuie să respecte condițiile de accesare și să se încadreze în criteriile de selecție ale fiecarei măsurii în parte menționate clar în Ghidul Solicitantului disponibil spre consultare pe pagina de internet a APDRP si GAL „Bărăganul de Sud-Est”, declarat Pandea.

Nelu Bălașa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page