Comunicate de presă, Evenimente, Ultimile Știri — octombrie 15, 2014 at 23:46

Filipescu:tovarăşul Dragnea, care într-o zi o să dea socoteală de faptul cum împarte banii

by

IMG_5247 Conferinţa de presă a PNL, de miercuri, a început cu întrebările presei îndemnată de Răducu Filipescu liderul ACL. A succitat interes comentariile lui Filpescu vis a vis de declarţiile preşedintelui PSD cu privire la alocarea de către Liviu Dragnea a 205 miliarde pentu localităţi din judeţul Călăraşi.

Bani alocaţi de tovarăşul Dragnea, care într-o zi o să dea socoteală de faptul cum împarte banii. Şi ziua aceea nu e foarte departe E totuşi foarte bine că a venit şi pe judeţul Călăraşi  aceste sume care nu sunt chiar spectaculoase, pentru că dacă ne gândim bine ce înseamnă 200 de miliarde, care înseamnă 4,5 milioane de euro, nu e o suma de care să tremuri de emoţii a declarat Filipescu

Filipescu:Eu o numesc o mită electorală din capul locului

Au fost împărţiţi de la nivelul ministerelor, de domnul Dragnea.80% s-au dus la primăriile PSD. Eu o numesc o mită electorală din capul locului, şi de aici nu mai rămâne decât justiţia să-şi spună dacă banii adunaţi de la toată lumea din localităţile PNL şi PDL care nu sunt care nu sunt deputabile, adunaţi aceşti bani de la toată lumea, să fie daţi numai la anumiţi primari pe care-i agreează partidul de guvernământ.

Are dosar făcut, înaintat în instanţa şi probabil că într-o bună zi se va judeca şi chestiunea asta, şi cealaltă chestiune legată de dosarul pe care domnia să îl are legat de referendum.Nu aş putea să zic mai mult, decât încă o dată, bine că sunt şi ăştia, şi sper că localităţile sper să -i cheltuiască cu raţiune şi să facă ceva din ei. Nu aş putea spune că chiar şi în localităţile respective banii ăştia ar fi de ajuns, pentru că necesităţile sunt aşa de mari şi preţurile la fel de mari, şi nu ar putea să rezolve toate problemele localităţii. Vis a vis de bani treaba e clară. În continuare dacă vor veni, vor veni tot aşa, a  adăugat  Filipescu..

Gălbinaşi 47 de miliarde într-o luna şi jumătate şi Călăraşiul care-i capitală de judeţ 23 de miliarde!!!???

Dacă dvs consideraţi că o comună că şi Gălbinaşi trebuie să primească 47 de miliarde într-o luna şi jumătate şi Călăraşiul care-i capitală de judeţ să primească 23 de miliarde, înseamnă că nu mai există nici o logică în ţară asta şi nu mai e nici un principiu.Facem o paralelă cu Gălbinaşi, o comună de 3 mii şi ceva de oameni primeşte aproape 50 de miliarde, şi Călăraşiul care primeşte numai 23, cu care se rezolva doar o stradă ILCaragiale a mai spus liderul liberal.

Cristodor o să câştige cu câte semnături  a avut…26 000

Cristodor o să câştige câte  semnături a avut. Deci câte semnături au adunat, atât o să câştige PSD. Au adunat 26 000 de semnături, 26000 de voturi vor avea.

Că nu poţi să aduni 26000 de semnături, să fii furios să mănânci microfonul că nu ţi-a adus PC şi UNPRsemnături şi tu poţi să spui că câştigi cu 70%.

Un om politic când face o afirmaţie trebuie să aibe în spate nişte argumente. Dacă eu aş fi spus în situaţia domniei sale că sunt în stare să fac aşa ceva, nu fac altceva decât să mă fac de ras, a încheiat Preşedintele PNL Răducu Filipescu

 

A consemnat Nelu Bălaşa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page