De pe la noi, Editoriale — iunie 24, 2015 at 18:33

Filipescu,Dinulescu să vă fie rușine! Danciu iar a avut dreptate.

by

medicDacă nu știi, du-te acasă Dan Romulus Şerban!

Cel mai mare spital de urgenţă din Bărăgan ar putea fi declasificat de la 1 august, odată cu pensionarea singurului medic anestezist. Astfel, unitatea medicală riscă să piardă o parte din angajaţi, conducerea fiind obligată să recurgă la concedieri, dar şi bani de la buget.

Dacă nu știi, du-te acasă Dan Romulus Şerban!

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, dr. Dan Romulus Şerban, spune că nu ştie în ce mod  va fi rezolvată situaţia. “Deocamdată, postul a fost scos la concurs. Dacă specialitatea Anestezie-terapie Intensivă nu va fi asigurată există şi riscul ca spitalul să fie declasificat, ceea ce înseamnă reduceri salariale cu 15%, angajaţi concediaţi şi bani mai puţini de la buget, aproximativ 10 miliarde lei vechi”, a explicat şeful spitalului pentru vocescampi.ro.

Catastrofa managerială de la spitalul Călărași,  trebuie să fie asumată de Răducu Filipescu, președintele consiliului județean și  Marian Dinulescu vicepreședintele consiliului județean, fost Președinte -Director general al CAS Călărași.

Eșecurile manageriale în cascadă de la preluarea spitalului de către consiliul județean și  lipsa cronică de medici  sunt simtome clare ale incompetenței celor care au luat deciziile de numire a managerilor de-a lungul timpului. Pe de altă parte, indiferența tuturor politicienilor locali față de problemele spitalului, au perpetuat o stare de automulțumire și un narcisism, vecin cu iresponsabilitatea.

Nu am avut nici odată încredere în dr. Dan Romulus Şerban,ca manager. Nici mersul, nici figura și nici declarațiile lui nu spun nimic…

În schimb a eșuat odată și v-a mai eșua odată, pentru că un manager, ca să fie manager trebuie să  aibă oameni pe care să-i conducă.Ori  cu ce se ocupă Romulus?  să externalizeze femeile de serviciu, în loc  să caute medici.De fapt și răspunsul lui este elocvent și sincer ” spune că nu ştie în ce mod  va fi rezolvată situaţia.”…Păi du-te tată acasă…ăsta-i rolul tău să știi și să poți…

 

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page