Politica, Politică regională — iunie 8, 2016 at 22:21

Filipescu îl vrea pe Iliuță! rămâne cum am stabilit PNL  Călărași sunt eu:Răducu Filipescu

by

vi

motto: în viaţã este ca la un bal mascat: când toatã lumea își scoate masca, se duce veselia…

Pentru cine l-a citi pe Machiaveli şi l-a urmărit şi pe Filipescu, decizia, încă neoficială, ca Iliuţă să fie preşedintele consiliului judeţean Călăraşi, era previzibilă de pe vremea când Iliuţă a fost invitat candidat pe lista de consilieri judeţeni ai PNL.cei 4 - Copy

După ce a dat start competiţiei interne prin aruncarea în lupta cu PSD a lui Iliuţă, Filipescu i-a umilit încă odată pe PSD-iştii călărăşeni, obţinând tot ce şi-a propus pentru localele din iunie. În retragere şi în rezervă, Filipescu a orchestrat aşa de bine PNL Călăraşi, că  rămas campion în PNL pe ţară.

Aşa cum am mai spus politica nu este un tărâm al sentimentalismelor ieftine, al jocurilor de copii şi nici măcar al promisiunilor onorate. Este un  tărâm dur al intereselor,  în care răzbesc cei mai puternici. Aşa că odată intrat în joc cel mai puternic şi ma impetuos competitor al PNL -ului Vasile Iliuţă a convins pe toată lumea, inclusiv pe Răducu Filipescu că el e alesul. Travaliul şi succesele tactice repurtate au confirmat viabilitatea strategiei câştigătoare a PNL. Faptul că Filipescu a mizat pe Iliuţă a adus PNL ului un câştig răsunător, glorie lui Filipescu şi poziţie lui Iliuţă.

Se mai joacă încă,dar se pare că Filipescu îl vrea pe Iliuţă-Peşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page