De pe la noi, Editoriale — iunie 16, 2015 at 11:42

Filipescu freacă niște pietricele colorate și încearcă să ne prostească că sunt diamante

by

ok_0

 

Deși este cel mai consecvent politician local, în ceea ce priveșete conferințele de presă, Răducu Filipescu Președintele PNL,freacă niște pietricele colorate și încearcă să ne prostească că sunt diamante.

În primul rând Filipescu și PNL nu au soluții pentru candidaturile la primaăria Călărași,Fundulea,Oltenița,Lehliu -Gară și Preșidenția  consiliului județean  și pentru că nu are subiecte îi aduce în discuție pe rând pe Ivanciu,pe Dinulescu ,pe Iliuță.

Parlamentarii PNL-ului s-au retras în munți.

În al doile rând alte pietricele colorate Hidrocentala și podul Călărași -Silistra,concursul și proiectul pentru regenerarea urbană a centrului civic al municipiului Călărași,parcarea subterană,și unitatea militară sunt alte subiecte cu care ani de zile a bătut apa în piuă.

De peste doisprezece ani PNL ,un partid cu o plitică populistă și dictatorială sub conducerea lui Filipescu, nu a făcut nimic care să dăinuie la Călărași. Anul aceasta a venit o plescă suplimentare de 300 de miliarde în plus pentru  consiliul judeșean și tot nu se cunoaște nimic.

rămâne să mai vorbim…la concret…

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page