Evenimente, Politica locala, Ultimile Știri — octombrie 8, 2014 at 19:25

Filipescu: chiar dacă va trebui să stau şi-n limbă

by

 

IMG_4332

Rocadă spectaculoasă la Vasilaţi.Dacă  primarul Lucian Vasile a plecat cu 13 consilieri locali la  PSD, George Dumitru preşedintele PSD Vasilaţi  a trecut la PNLcu 500 de oameni . Deranj mare a produs  mişcarea primarului de Vasilaţi dacă Răducu Filipescu a invitat pe noii săi aliaţi din comuna Vasilaţi la conferinţa PNL .Filipescu a declarat :  voi lupta ca George Dumitru să iasă primar la Vasilaţi chiar dacă va trebui să stau şi-n limbă.Chiar dacă va trebui să stea toată echipa PNL trei luni la Vasilaţi  şi  tot va ieşi primar.

Lucian Vasile, anunța că a ales să se înscrie în PSD, profitând de OUG 55/2014, dup ce i-a jurat lui Filipescu că nu va pleca. Dumitru s-a trezit cu adversarul său politic Lucian Vasile în PSD și a ales să facă mutarea, de altfel normală în atare condiții, în PNL. Miercuri, 8 octombrie, la sediul noii organizații municipale a PNL Călărași, Dumitru a fost prezentat de Răducu Filipescu drept noul președinte interimar al filialei locale din Vasilați a PNL și viitor candidat la Primăria Vasilați.

„Eu cu George vom avea o țintă comună, să iasă George Dumitru primar la Vasilați în 2016. Le promit lui, colegilor lui și vouă, presei, că acest lucru se va întâmpla indiferent care va fi efortul care ar trebui să îl facem. Dacă e nevoie de trei luni să stăm în Vasilați cu toată echipa ca el să fie primar, o vom face. Este un joc politic care a vrut să fie în defavoarea noastră, dar el se răstoarnă în final pentru că există oameni cu verticalitate care nu vor să muncească în van. Îi zic lui George bine a revenit în PNL și cât voi fi președinte al organizației județene PNL voi face tot ce îmi stă în putere ca George Dumitru să fie viitorul primar din Vasilați. Primarul a spus că va aduce bani pentru comunitate și de-aia a plecat la PSD, eu zic că din ianuarie o să-i aducă Georgică, e foarte simplu. Iar din 2016 încolo tot George o să-i aducă.”, a  mai  spus șeful PNL Călărași.

George Dumitru Dumitru, care a venit însoțit și de o parte din echipa PSD Vasilați, crede că actualul primar s-a erodat după trei mandate și că îi va fi ușor să-l bată în alegerile din 2016. Noi ne-am reîntors în PNL cu gândul de a face treabă, primarul e la al treilea mandat, e hârjonit și nu ne va fi greu să-l dăm jos. Vom face treabă cu echipa PNL, o să ne fie greu acum la prezidențiale, dar vom scoate ceva acolo, chiar dacă primarul a mușcat mâna celui care l-a hrănit. Sunt alături de mine astăzi Bucur Gheorghe, Costel Stancu, Tenu Dumitru, Costel Popescu, Dumitru Dragoș, Rotaru Maria, dar puteam veni cu autobuze întregi de oameni care au venit după mine în PNL”, declarat președintele interimar al PNL Vasilați.

George  Dumitru a declarat că îl însoţesc la PNL peste 500 de cetăţeni din Vasilaţi

Filipescu: Dumnezeu le așează, mă iubește

Nu sunt supărat, ci fericit că am găsit o soluție, o echipă puternică de la PSD a venit la noi. Dumnezeu le așează, mă iubește. Cel mai puternic om din Vasilați a venit lângă noi. Domnul Lucică Vasile, care e amicul meu în continuare, că nu am o dușmănie pe el, ci doar o supărare, nu va mai fi primar. El credea că dacă se duce la PSD îl anihilează pe Georgică, dar oamenii cu verticalitate nu au acceptat așa ceva. Eu nu credeam că vom repara așa de repede lucrurile la Vasilați”, a încheiat  Filipescu

 

A consemnat

Nelu Bălaşa.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page