Dezvoltare personală, Lifestyle — martie 29, 2013 at 00:16

Fii mai bun !

by

Trăind în acest secol,activitățile noastre se desfășoară într-un ritm alert și de aceea ne este greu să găsim o modalitate de a-i ajuta pe cei din jurul nostru..

Voluntariatele sunt cele mai eficiente metode de a-i susține atât pe semenii noștri ,cât și pe noi.Fie că recunoaștem sau nu..puțini au rămas cei care ajută dar nu așteaptă nimic la schimb ! Aceste munci caritabile ne aduc numeroase beneficii: prieteni noi,o viață socială activă,experiențe de neuitat,chiar și o avansare în carieră..

Fii mai bun

Muncă în echipă contează foarte mult deoarece lucrăm cu oameni care au aceleași interese,pasiuni și dorință de afirmare ca și noi,ceea ce înseamnă că deschide o mică portiță către succes ! Aceste voluntariate te ajută să ai mai multă încredere în tine,în puterile tale..Îți transmit un sentiment de împlinire,de liniște sufleteasca,te fac să vezi viața dintr-o alta perspectivă și îți creează o stare generală bună ! Ești intr-o continuă interacțiune cu oamenii și astfel,viața socială nu se transformă intr-o viață socială monotonă !

Simpla motivație pentru înscrierea sau chiar inițierea unui voluntariat,este dorința de a face un bine,de a ajuta lumea din care faci parte !!

Visalon Georgiana

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page