Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — noiembrie 20, 2014 at 23:38

Femeia e ca vinul

by

Cast member Theron poses at the premiere of "A Million Ways to Die in the West" in Los AngelesBarbatul e ca vinul – cu cat trec anii, cu atat este mai bun. Si nu o spun eu, ci multe femei.

Da, poate ca la 40 de ani barbatul nu mai este armasarul de la 20, insa cu siguranta are mari sanse sa fie mai rafinat, mai atent, mai pasional, mai intelept in arta amorului.
Din pacate, cand vine vorba despre femei, foarte multi barbati le scot la pensie pe cele care bat pragul de 40 de ani. Bizar, nu vi se pare?

Mai ales ca se spune ca apetitul sexual al femeilor creste cu varsta :))

In viziunea multor barbati, femeia este buna cam pana pe la 35 de ani. Dupa aia incepe sa se ofileasca. Ce conceptie penibila – ce soarta trista pentru atatea si atatea femei.

Mi se pare un chin sa traiesti cu aceasta ghilotina deasupra capului – ghilotina timpului. Femeia inca copilareste pana pe la 25-26 de ani – ca sa nu spun 30, inca nu stie cum e treaba cu pielea pe care o poarta.

Si totusi, de la 20 la 30 de ani ea este obligata sa devina femeie. Obligata de prejudecatile anumitor barbati. Altfel se va ofili fara sa apuce sa devina femeie.

Din pacate, aceasta mentalitate face ravagii – daca te plimbi printre blocuri si arunci o privire in parcurile pentru copii, vei realiza ca ele arata ca niste cimitire – sunt pline de fete care au devenit femei fiind fortate de imprejurari, de prejudecati.

Sunt un barbat care atinge in curand pragul de 40 de ani. Se prea poate sa fiu atipic, insa chiar nu ma intereseaza fetele de 20. Pentru ca asta sunt – fete. Sunt necoapte, fragile, nesigure… sunt inca incepatoare.

Sunt de acord cu Charlize Theron cand spune ca o intreaga lume a frumusetii s-a construit intr-un mod cel putin ironic in jurul fetelor de 20 de ani.

“Este ironic faptul ca am construit lumea frumusetii in jurul fetelor de 20 de ani. Sunt fete care nu stiu ce e aia intelepciune, habar nu au ce este viata, nu cunosc greutatile vietii, nu stiu sa-si poarte propria piele si nu se simt increzatoare in propriile forte” – a spus Charlize Theron pentru Women’s Wear Daily.

Frumoasa actrita crede ca faptul ca femeile sunt tratate ca niste flori ofilite cand ajung la 40 de ani este o greseala uriasa.

“E ca si cum ne-am ofili din nu stiu ce motiv. Iar barbatii sunt ca vinul – cu cat imbatranesc, cu atat devin mai buni. Este o interpretare complet eronata. Este o oportunitate ratata, pentru ca la 40 de ani femeile se afla in adevaratul lor moment de senzualitate” – a mai spus Charlize Theron.

Sunt de acord cu ea – nu doar barbatii sunt ca vinul, ci si femeile. Ce poate fi mai frumos decat o femeie increzatoare, o femeie care isi poarta cu capul sus propria piele, o femeie experimentata si inteleapta?

S-ar putea sa-i supar pe multi, insa as alege oricand o femeie descrisa mai sus in locul uneia de 20 de ani, care este agitata, nesigura, fragila, necoapta, ne-experimentata.

Asa sunt eu – pur si simplu cred ca si femeile sunt ca vinul – cu cat trec anii, cu atat devin mai bune.

Pareri?

Foto Credit: salon.com

vulpescu.eu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page