Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — august 20, 2016 at 13:37

femei şi femei…pe care le vrei

by

img
1. Femeia fără frână la flirt
O femeie care flirtează cu tine pesemne că te incită. Dar când vezi că “drăgălașa” care flirtează cu tine, face același lucru și cu prietenul tău, prietenul prietenului tău, vecinul, unchiul și varul din străinătate – nu mai sta pe gânduri, nu-i de tine. O asemenea femeie nu se poate abține, ii place sa fie mereu în centrul atenției și sigur îți va face zile fripte. Dar dacă flirtează doar cu tine…
2. Femeia “mâine ne căsătorim, poimâine facem copii”
Te întâlnești cu femeia visurilor tale, totul merge strună la prima întâlnire, dar tocmai când te simți mai bine, o auzi: “abia aștept să ne căsătorim, o să avem o nuntă ca-n poveşti, o să facem trei copii, o să ne vizităm părinții și socrii în week-end …”. Nu-i aşa că, de de la vis la coșmar, nu-i decât un pas?

3. Femeia plantă-agățătoare
Viata lângă ea e sufocantă rău. Nu poți ieși la o bere cu prietenii, fără ca “Iubi” să te sune de zece ori pe oră, plângând la telefon că se plictisește sau că îi este dor de tine.

4. Eterna petrecăreață
Te-ai îndrăgostit de cum ai văzut-o. Doar era sufletul petrecerii. Toți bărbații salivau după mișcările ei, toți râdeau la glumele inspirate. Toate bune și frumoase, numai că a doua noapte vrea în club, a treia – la aniversarea prietenei, apoi la bairamul de casă nouă a vecinilor și tot aşa. Energică și fără somn, veșnica petrecăreață te va stoarce curând de puteri.

5. Femeia-caţă
Cirip-cirip, toată ziua nu-i mai tace gura. Îți povestește câte-n lună și-n stele, toată viata ei și a tuturor cunoscuților pe de-asupra. Nu-ți dă dreptul la replică și, în cazul în care te întreabă ce crezi, n-apuci să-i răspunzi – între timp, i-a mai venit o idee tare.

Eliminând femeile din aceste cinci categorii, care au mai rămas? Am găsit doar două răspunsuri la această întrebare: femeia altuia – adrenalina, plăceri și senzații maxime, pe riscul tău şi femeia gonflabilă – dacă vrei să nu fii înșelat niciodată!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page