Plăcerile vieţii — noiembrie 23, 2016 at 23:11

Femei cu testicule? Destul. Le taiem 

by

15036220_1830241060591422_4896195474792562732_n
Știi de ce bărbații sunt atrași de femei? Pentru că suntem diferiți! Cu cât mai mult sant diferențele între noi, cu atat mai puternica este atragerea. Și știi, de fapt, bărbații, masculii Alfa, ei sunt mereu preocupați de afaceri. Ei vânează mamuți, arunca sulite în ei. Nu au o viață liniștită și sunt intr-o luptă continuă. Hop , a ucis un mamut – urmărește altul.

Și sarcina ta care este? Sarcina ta este de a învăța să atragi pe cei mai merituoși. Și odată ce merită, dacă nu poate fi distras de la mamutii lui, trebuie să joci pe diferențele între bărbat și femeie, trebuie să înveți să trăiești în plăcere. Da, da! Învață să primești plăcere de la viață în fiecare zi, pentru că știu că cele mai multe dintre voi fetele nu știu cum să se bucure de viață. Stai jos, ia o coală de hârtie, scrie ce îți place să faci. Ce este aceasta? Poate că îți place cafeaua? Da, îți place? Apoi începe dimineața cu o ceașcă de cafea minunată! Stai la ferestră, cu cănuța în mână, simte aroma, atinge-o cu buzele pentru a bea, lasă toate gândurile, savurează! Și, nu în grabă. Bucură-te de cafea, de această dimineață frumoasă, bucură-te de vedere în afara ferestrei , de copacii care se leagănă! Știu ce vreai sa-mi spui: “Eu nu am timp pentru asta!” – atunci i-ați o zi de concediu la muncă! Dedica tot timpul nu pentru lucru, dar dedică-l ție! Tu ești unica și cea mai iubită pentru tinel!

Munca ta este să primești plăcere de la viață, să ai grijă de aspectul tău, să fii într-o stare de spirit buna, să dăruiești acest pozitiv bărbatului. Așa și doar așa! Asta este singura cale prin care vei fi capabilă să găsești un bărbat decent! La urma urmei, la ce îi trebuie unui mascul alfa , după vânătoarea de mamuți, să găsească acasă o femeie cu testicule? Fa doar ceea ce iti place, si vei emana energia dorită. Si e destul să asculți regulile care ți le impune societatea: asta nu se poate, aceea nu se poate, nu merge acolo, nu fă altceva!

DESTUL! Fii femeie fără testicule…….

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page