Evenimente, Ultimile Știri — august 4, 2013 at 18:36

Felinarele roșii din Amsterdam alimentate cu energie din România

by

prostitutie4

La Călărași despre Red Light District, cartierul luminilor roșii, traficul de ființe umane și prostituție

 

Motto: “Tu poți să alegi să privești  în altă parte,dar nu vei avea dreptul niciodată să spui că nu ai știut” – William Wilberforce

35000 de prostituate sunt înregistrate oficial în Amstedam. 60% sunt românce, în Belgia 60% dintre prostituate sunt românce și în general  în țările europei occidentale româncele dețin întâietatea în rândul prostituatelor. România este pe primul loc în topul furnizorilor de prostituție. Moldova (republica) este  epicentrul prostituției europene. 10% din populația Republicii Moldova sunt  traficanți, în jur de 400 000 de prostituate furnizate în occident.

Nu știu cum vi se par vouă aceste informații…. recunosc nu știam… am aflat asta cu prilejul unui eveniment organizat de fundațiile Bethany House din Călărași și Bright-Fame din Olanda la Călărași,la vizionarea documentarului  Nefarious.

Am cunoscut cu această ocazie o femeie curajoasă, Cristina Buliga… care smulge victimele din ghearele  proxeneților și traficanților, cu mijloace puține și cu credința în Dumnezeu Cristina se luptă cu cel mai dăunător flagel – traficul de ființe umane în scop de prostituție. A venit tocmai din  Amsterdam la Călărași să sensibilizeze comunitatea călărășeană asupra unui pericol de care se pare că nu este conștientă.

Au fost invitate persoane din primărie, consiliul județean ,presă, prefectură, preoți, profesori , educatori, polițiști și procurori.

În marea lor majoritate nu au participat.  Există 3 notabile excepții: Cornelia Manea – Prim Procuror al parchetului de pe lângă tribunalul Călărași, Doina Nuțu – Prim Procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași, Purcărea  Xenofonte și de aici, cred că se poate pleca.

Să fie oare vreo legătură între rata mare a criminalității în ceea ce privește traficul  de carne vie și prostituția la Călărași și nepăsarea celor mai mulți dintre  cei responsabili!!!???

Prostituția face comunități slabe, orașe slabe, a spus Dan Pierce organizatorul evenimentului.

Spunem că sclavia a dispărut din civilizația  europeană  dar acest  lucru nu este adevărat. Slavia încă există, dar acum se aplică numai pentru femei și numele său este Prostituția. Călărași este un oraș pe harta scalviei sexuale, un oraș în care lipsa de moralitate și educație creează monștri. Au venit oameni din America și Amsterdam să ne atragă atenția. Ei știu ce se petrece acolo cu oameni plecați din România ,din Călărași…

Comunitatea călărășeană ar fi bine să ia aminte… acum doarme… nu simte și nu ia în seamă pericolul…

Nefarious-Flyer-ENelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page