Evenimente, Ultimile Știri — mai 24, 2019 at 15:52

Felicitări Dragoș Coman!

by

Dragoș Coman este, din punctul nostru de vedere, liberalul  care a avut curajul să-i priveasă în ochi pe cei mai puțin norocoși ai sorții și să meargă in zonele in care primăria nu a făcut nimic sau foarte puțin.

Este lesne de observat din pozele de pe Facebook că a fost primit cu bucuruie și apreciere indiferent de profilul oamenilor ceea ce înseamnă că mai există speranță in ochii și in sufletele oamenilor.

Tânărul viceprimar Dragoș Coman a fost zilele acestea în cartierul Cărămidari, Obor, zona ENEL si a avut curajul să-i privească în ochi pe toți ba chiar să între in casele și curțile oamenilor ceea ce este de apreciat și salutat pe o scenă politică ce pare ca își pierde de la zi la zi încrederea oamenilor.

Dragoș Coman are darul de a stabili relații calde , omenești și empatizează cu defavorizații soartei asta o știm și am apreciat-o de-a lungul timpului iar ceea ce am văzut in ultimele zile nu este decât rezultatul comportamentului cald pe care l-a avut dintotdeauna.

Dragoș Coman nu este numai acum în campanie el iubește și ajută copiii, familiile nevoiașe și bătrânii fără exhibiția unui politician consacrat. De acee este iubit și respectat.

Dragoș Coman a rezolvat probleme pe măsura competențelor și atribuțiilor repartizate dar a fost perceput ca un om al bunelor intenții și fapte pe măsură. Societatea noastră și-a pierdut deprinderea bunătăţii. Ne e tot mai greu să întindem o mână de ajutor celorlalţi și suntem rezervaţi din cauză că nu știm cum va fi receptat gestul nostru, dar și pentru că ne-am obișnuit să nu ne mai implicăm decât pentru cei apropiaţi nouă.

Felicitări Dragoș Coman și chiar dacă alții vor interpreta după după mintea și comportamentul propriu, acest articol nu este decât o constatare și o punere in drepturi a adevărului!

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page