Seducţie — noiembrie 14, 2013 at 11:15

Fantezii sexuale pe care femeile le au cel mai des

by

maliziosamente...femmine..O viata sexuala plina de scantei este buna pentru toata lumea, indiferent de varsta. Din pacate, multa lume da vina pe prea multa munca, oboseala, stres, atunci cand esueaza in acest sens.Fanteziile sexuale iti pot condimenta, fara doar si poate, viata sexuala. Nu intotdeauna insa le poti pune in aplicare. Pe unele dintre ele, nici macar nu le poti impartasi partenerului de dormitor. Iata care sunt cele mai des intalnite fantezii sexuale ale femeilor, potrivit sexologilor.

1. Sexul cu un coleg de serviciu

Aceasta fantezie comuna la ambele sexe, este totusi mai des intalnita la urmasele Evei decat la barbati. Potrivit lui Nancy Friday, autoare americana de carti despre sexualitatea femeii, in documentarile sale, majoritatea femeilor avea pe prima pozitie in topul fanteziilor, sexul cu un coleg de serviciu.

O varianta este si sexul cu un necunoscut, in ideea experimentarii unei partide fara implicatii emotionale.

2. Sexul in grup

Aceasta fantezie sexuala este destul de des intalnita in randul femeilor, mai mult decat cineva si-ar putea inchipui sau femeile si-ar dori sa o recunoasca. Femeile se viseaza in centrul atentiei, adulate de mai multi barbati.

3. Victima sau stapana

Jocul de-a victima poate fi extrem de excitant pentru unele dintre femei. Si este si usor de pus in practica alaturi de partener.

La fel de excitant este si fantezia dominarii, in care femeia preia fraiele, detine controlul si ii ordona partenerului sa-i satisfaca toate dorintele.

4. Placere totala

Femeile viseaza des sa fie sarutate, mangaiate, linse din cap pana in picioare, intr-un preludiu prelungit care sa le urce pe culmine extazului.

O alta versiune a acestei fantezii este preludiul in cada, cu masaj din cap pana in picioare.

5. Sexul voyeuristic

Unele femei sunt excitate de ideea ca cineva le priveste facand sex. De aici se dezvolta si alte fantezii precum sexul in public sau filmarea partidelor de sex.

6.Sexul cu o femeie

Nu, asta nu inseamna in mod necesar că iti pui sub semnul intrebarii sexualitatea. De fapt, demonstreaza ca apreciezi cat de sexy sunt femeile si ca ai mintea deschisa cand este vorba despre placere.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page