Responsabilitate socială — septembrie 2, 2017 at 19:22

Extraordinar: Acoperişul revoluționar lansat de Elon Musk va putea fi cumpărat și în România? Este mai ieftin și are garanție „pe viață”

by

Acoperișul revoluționar cu panouri solare, lansat de miliardarul Elon Musk va putea fi cumpărat acum și în România. Acesta este menit să exploateze energia solară într-un mod revoluționar.

Musk a anunțat prin intermediul unei postări pe Twitter că noul acoperiș poate fi comandat în orice ţară de pe glob, inclusiv România.

Deși nu a anunțat încă prețul noului produs, care va fi disponibil într-o varietate de culori și stiluri, Tesla a precizat că acestea vor fi mai ieftine decât cele tradiționale.

Fondatorul Tesla a mai menționat că țiglele folosite pentru acoperiș au garanție pe viață. ,,Țiglele solare din sticlă sunt atât de durabile încât vor avea o durată de utilizare precum cea a casei dumneavoastră”, a afirmat Musk. Țiglele folosite la acoperișul revoluționar seamănă cu cele clasice.

Tehnologia revoluționară propusă de Elon Musk se adresează în special persoanelor care au nevoie să-și schimbe integral acoperișul locuinței. Astfel, românii pot recurge deja la noua tehnologie.Potrivit dezvoltatorilor, noile acoperișuri solare vor putea furniza cantitatea suficientă de energie pentru o gospodărie, chiar și pe timp de noapte sau pe vreme înnorată.

Elon Musk a prezentat acoperișurile în Studiourile Universal, din Los Angeles. Acestea urmau să fie puse la dispoziția publicului larg în această vară.

secretelesanatatii.info

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.