Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — octombrie 15, 2016 at 15:47

Există și femei care nu vor să li se facă sex oral…doamnelor nici nu stiți ce pierdeți!

by

sex_oral_0Când nu ești o persoana publică (încă) și începi să scrii articole pe Sereniti unde te citesc mii de persoane, începi să realizezi că ești o norocoasă. În acelasi timp te gândești că sunt sute (dacă nu mii) de persoane ciudate care citesc ce scrii și te judecă. E puțin creepy când te deschizi așa în fața străinilor, în fața oamenilor ascunși după un ecran de sticlă cu gândul să te critice, cu gândul să îți citească articolul și să înțeleagă ce și-au propus să înțeleagă înainte să dea click pe el.

Unii te admiră pentru curaj, alții te judecă pentru cine ești, pentru că scrii deschis că faci sex din plăcere și nu doar pentru a face copii, cum sunt ei învățați. “Curvo!”, spun doamnele în gând, speriate că acum bărbații care ne citesc se gândesc la sex cu noua autoare. Apoi urmează domnii frustrați, bărbații care deși nu îmi plătesc facturile și nu îmi dau să mănânc, mă critică și îmi judecă stilul de viața. De ce cred că m-ar interesa opiniile lor?

Căutam egalitate între sexe, dar “o femeie trebuie să fie femeie”. Ce înseamnă asta? Eu cred că fiecare are dreptul să fie cum vrea. Punct.

De obicei, pe bărbații care țin neapărat să îi spună unei femei că e curvă îi împart în două categorii:

1. Bărbații ofticați că există o femeie pe net cu testicule mai mari ca ale lor și “uite nene ce scrie.. de dă dracu’ nevasta-mea peste asta și începe să se gândească la prostii. Eu am luat-o pe “Valerica” de la țară, am educat-o să fie femeie ca lumea, nu curvă! Las’ că îi scriu eu lu’ Raluca asta: Făăă, ești penibilă!”

2. Bărbații urâței, cu penis mic, care toată viața au trăit în umbră. Ăia care nu știu ce înseamnă preludiu și sexul oral este “scârbos”. Preferă să caute pokemoni decât punctul G, la o femeie. Fac sex joia (dacă fac) și asta doar pentru că au meeting important la birou vineri dimineață și trebuie să se “descarce” de stresul de până acum. Actul sexual durează în jur de 1 minut și 53 de secunde. Lumina este bineînțeles stinsă, pentru că soția este bineînteles ori urâțică, ori respectată și “doamne ferește” să vadă organele genitale a le partenerului în timpul “amorului”. Acești bărbați lasă uneori comentarii de genul: “Vai, cât de vulgară sunteți! O dUamnă știe să se respecte. O doamnă nu face sex pentru că vrea, o doamna face sex pentru că e joi și trebuie. Când vrea bărbatul, bineînțeles doar dacă îi este soț, atât!”

Astăzi am ales să vă vorbesc despre bărbați și sexul oral, care pentru mulți dintre noi ăștia “normali” este necesar și MINUNAT.

De câte ori nu ați trecut pe lânga fostul/fosta în timp ce se săruta și se ținea de mână cu noua iubire și voi erați singuri? Am descoperit ce mă ajută să trec peste, să nu îmi pese: Mă gândesc la cum îmi făcea fostul, sex oral, cu buzitele alea dulci cu care acum o sărută pe noua iubită. Glumesc.. sau? Bărbații de care vorbeam mai sus citesc acum cu silă.

De ce este încă tabu să vorbim despre sex oral sau să facem glume legate de sex? M-am săturat să aud cum zbiară toți: “Sugi pula, fă! (sau bă)” ca fiind un lucru negativ. Eu cred că dacă mai multă lume ar face sex oral, nu ar mai exista bărbați frustrați, deci clar.. nu ar mai exista femei invidioase. Invidia pornește de la plictiseală. Dacă bărbatul îți face cunnilingus, nu ai timp să te plictisești.. nu ai timp să mai fii invidioasă pe pozele prietenei tale de pe Facebook sau să te enerveze ce scriu eu.

Când vine vorba de bărbați și limbi, se ascund toți (sau cel puțin mulți) și încep să judece și să își facă cruci de parcă nu ar fi ceva normal. Atenție! Ei sunt bărbații de care vorbeam mai sus!

În România, sexul oral este încă un subiect vorbit în șoaptă. Asta e, așa am fost educați! Educația sexuală din școli învață tinerii cum se fac copii, dar nimeni nu spune nimic despre orgasm. Mulți bărbați trăiesc cu gândul că femeia nu are punct G sau nici măcar nu știu ce este ăla. “Punct G? Nu știu nene, eu merg de la punct A la punct B!”.

În România suntem învățați că a face sex e “rușine” sau “păcat”. Când ești femeie trebuie să ai grijă cum și despre ce vorbești, trebuie să fii doamnă. Când faci sex din obligație ești o doamnă, când faci sex din plăcere, ești o curvă. GREȘIT! Prostituatele de la bordelul din oraș fac sex din obligație, pentru că dacă nu fac nu au cu ce să își plătească chiria. Sunt obligate să lucreze cum pot. Eu fac sex pentru că așa vreau și pentru că îmi place. Când vreau, cum vreau, cu cine vreau. Vă deranjează? Nu sunt curvă, sunt o femeie liberă să fac ce vreau.

În schimb, când bărbații vorbesc despre penisul lor sunt cool. E “cool” să te masturbezi când ești bărbat. E “cool” să te sugă o tipă într-un club jegos. “Mama, ce muie a făcut aia în baie! Băi frate, suge pula de parcă o mănâncă!”

Sfântul Penis este în gura tuturor, dar când vine vorba de vagin.. nu spune nimeni că au dat limbi în baia din club.

Hai să fim serioși: un bărbat adevărat știe să își facă femeia să se simtă bine. Nu e nimic mai sexy decât un bărbat sigur pe el, un bărbat care nu este egoist și știe ce înseamnă preludiu. Eu mai aveam puțin și mă căsătoream. Preludiul era atât de mișto încât nu mai vedeam lucrurile negative din relație. Ce să faci? Uneori gândeam ca un bărbat!

Am avut un cerc mare de prieteni și am auzit tot felul de povești de-a lungul anilor. Poveștile cele mai triste sunt alea cu bărbați care vor sex oral dar nu oferă: “Cum frate să dau limbi? Păi ce sunt eu, limbist?” sau: “Nu îmi place mirosul și/sau gustul. E scârbos!” sau triștii labagii care spun: “Ah.. păi e plictisitor, mai bine fut!”

Băieți.. Eu când eram copil și mă punea mama la masă, făceam o grămada de figuri. Nu mâncam carne, de exemplu. Doar atunci când mi-o tăia mama în bucățele mici, pătrate. Dacă nu erau bucățelele mici, pătrate.. date cu ketchup, nu mâncam! Asta până când m-am mutat singură și am înțeles că mâncarea costa și mănânci ce ai! Cu temele făceam la fel. Nu învățam dacă nu mă lăsau să mă uit la desene minim 2 ore. De parcă era după mine! Așa și cu limbile. Nu e după tine. Faci sex oral pentru că trebuie! Dacă nu îți place.. o speli, o îngrijești, o dai cu cremă (atenție: NU cu parfum). Unii pun frișcă, ciocolată, șampanie, cartofi prăjiți pe ea să nu îi simtă gustul. Îi faci orice doar să îți placă. Dacă este plictisitor înseamnă că ori ești gay, ori faci parte din categoria (2) de mai sus, asta însemnând că tu ești plictisitor și pentru asta, prietene..nu am sfat. Îi respect pe băieții care încearcă deși nu știu ce fac. De obicei învață și ei. Au nevoie doar de antrenament zilnic și mult feedback. Îi puteți lua de cap sau îi puteți ghida cu picioarele sau mâna. Nu uitați să comunicați: “Mai la stânga, mai la dreapta, mai jos, mai sus.. aaaa, aaacolo!”

Băieți! “Practice makes perfect!” NU renunțați! Mie nu îmi plăcea vinul.. până când am început să gust câte puțin, câte puțin și uite așa am învățat să îl iubesc. Un pahar de vin roșu și o carte bună în fața șemineului e mult mai fain decât sex nasol cu un bărbat egoist care nu se obosește să te facă să ajungi la orgasm (sau cel puțin să încerce).

P.S. Există și femei care nu fac sex oral. E adevărat, nu sunt multe dar există! Condoleanțe pentru cei care trăiesc o viață fără blowjobs. Alea sunt de obicei soțiile bărbaților din categoria (2), adică “doamnele”. Alea care consideră că este “murdar” să i-o sugi soțului si apoi se plâng că sunt înselate. Sfat: Dacă ți se pare murdară, spal-o!

Am auzit că există și femei care nu vor să li se facă sex oral. Doamne Ferește, fetelor! Nu stiți ce pierdeți!

sereniti.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page