Există o legătură între colectarea defectuoasă a gunoiului și anumiți angajați ai REBU, la cererea primarului!!!???

by

Motto: Este o cumetrie generalizată pe care s-ar baza puterea lui  drăgulin,în structurile primărie Călărași!!!???  

 

Există o legătură între colectarea defectuoasă a gunoiului și anumiți angajați ai REBU, la cererea primarului!!!???  Circulă vorba  că la filiala din Călărași a  Rebu  sunt angajați  „trimiși” ai lui drăgulin care ar fi săgeți ,  membri  ai camarilei, pe care îi folosește pentru promovarea intereselor lui politice și creșeterea puterii personale. Este adevărat!!!???

La   Ecoaqua, cantina săracilor, asistență socială și… in general  în toate  serviciile municipale se întâmplă același lucru!!!??? .  Este o cumetrie generalizată pe care s-ar baza puterea lui  drăgulin!!!???  Cumetria s-ar baza pe stipendiile  care garantează supunerea  și  tăcerea!!!???

… din primărie: „le  e frică să se f..ă  între ei să nu fie acuzți de incest” … se vorbește în primărie  că drăgulin și oamenii lui  au nășit în toate structurile și serviciile prinăriei și subordonate primăriei. Este adevărat!!!???  …opinia publică trebuie să știe!

Doi operatori importanți pentru serviciile municipale Ecoaqua și Rebu  sunt  ținta criticilor acide și vehemente  ale populației. Cetățenii nemulțumiți de serviciile prestate și de nivelul tarifelor dar mai ales de lipsa de transparență și de răspunsurile ambigue ale  prestatorilor și  primăriei pentru problemele  și  inerersele legitime ale cetățenilor se revoltă și comenteză public și pe rețelele de socializare.

Colectarea deșeurilor, a gunoiului si salubrizarea ca și a alimentarea cu apă  sunt  serviciile pentru care cetățenii municipiului  Călărași sunt nemulțumiți.  Există legătură ,sunt  complicități vinovate care afectează grav interesele publice prin aceste practici!!!???

Să răspundă opiniei publice Răzvan Sauciuc și Liviu  Birău de la Rebu, Cezar Neagu și  Eduard Grama de la Ecoaqua!

Întrebăm!

Nelu Bălașa

 

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page