Plăcerile vieţii, Seducţie — iunie 2, 2013 at 18:21

Excitare cu cuburi de gheata

by

Foloseste cuburi de gheata pentru a-ti excita partenerul in lunile fierbinti de vara!

cub de gheataDaca ai vazut filmul “Nine and half weeks” inseamna ca iti amintesti scena in care actorul principal isi aduce partenera la extaz plimband un cub de gheata pe sfarcurile ei, pe abdomen si pe marginea chiloteilor.

Sfarcurile sunt deosebit de sensibile la rece, drept pentru care cuburi de gheata sunt o optiune buna. Folosind un cub de gheata pentru a-i stimula sfarcurile, o femeie se va simti placut excitata in tot corpul. In cazul in care combini cubul de gheata cu limba ta, succesul este garantat, mai ales daca partenera reactioneaza bine la combinatiile cald/rece.

In afara de sfarcuri, cuburile de gheata pot fi folosite si pentru a-i stimula clitorisul si chiar spatele sau picioarele. Este intotdeauna bine sa alternezi cuburile de gheata cu limba.

Sfarcurile barbatului sunt la fel de sensibile, astfel incat si ea iti poate face acelasi lucru. Pe langa sfarcuri, ea poate cobori putin mai jos si sa iti excite cu un cub de gheata testiculele, capul penisului.

Un cub de gheata este excelent pentru stimularea buzelor. Dar si pentru sarutat, in cazul in care partenerii fac schimb de cubul de gheata cu limba lor si simt amestecul senzatiilor.

Cubul de gheata nu ar trebui sa fie prea mare pentru ca altfel nu vei obtine efectul dorit, iar rezultatul va fi destul de ciudat si mai putin sexy. Incepe incet si cu grija, apoi accelereaza treptat tempo-ul si schimba locul stimularii. Verifica raspunsul si gradul de excitare al partenerei. Numai intr-un asemenea mod vei reusi sa o aduci la extaz, ceea ce va fi o buna introducere pentru actul sexual.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page