Evenimente, Ultimile Știri — septembrie 11, 2015 at 15:06

EVENIMENTE DE INFORMARE ORGANIZATE DE GAL-UL VALEA MOSTISTEI IN LUNA SEPTEMBRIE

by

logo gal

Asociatia Grupul de Actiune Locala Valea Mostisteia, a organizat in cursul lunii septembrie ultimele 2 evenimente de informare in teritoriu cu privire la implementarea strategiei de dezvoltare a microregiunii.

Aceste evenimente  a avut loc in comuna Ileana in data de 03.9.2015 si comuna Tamadau- Mare  in data de 04.09.2015. Aceaste evenimente au facu parte dintr-o serie de 12, pe care GAL-ul le-a  organizat in fiecare localitate componenta a microregiunii.

In cadrul acestora au participat un numar de 20 de persoane la fiecare eveniment, prin aceste actiuni de informare s-au avut in vedere activitatile desfasurate de catre asociatie pana in prezent si au fost promovate rezultatele obtinute.  Au avut loc prezentari ale fiecarei masuri cu sumele contractate si beneficiarii ai acestora cu detalierea fiecarui proiect in parte.

Presedintele asociatiei, domnul Costea Voicu Ion, prezent la toate evenimentele alaturi de aparatul administrativ, apreciaza succesul implementarii strategiei de dezvoltare in microregiune si subliniaza faptul ca  rezultatele obtinute vor avea un impact major asupra dezvoltarii rurale.

Prin aceste evenimente a fost asigurata o buna vizibilitate a proiectelor implementate prin Programul LEADER in microregiunea Valea Mostistei.

Agent de dezvoltare,
Ghita Radu Cristian

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page